Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Kouč City: Terry potřebuje novou výzvou a tou je působení u nás

Sport

  12:59
PRAHA/LONDÝN - Kouč Mark Hughes se společně s vedením Manchesteru City stále snaží přilákat obránce Johna Terryho z Chelsea. Zkušený kouč dokonce prohlásil, že hráč potřebuje změnu.

John Terry, kapitán Chelsea. foto: AFP

Manchester City už utratil velké peníze za Garetha Barryho, Roqueho Santa Cruze a Carlose Téveze, navíc brzo získá i Adebayora - VÍCE ZDE! A nyní se nezdráhá vynaložit astronomickou částku za Terryho. A to i přesto, že Chelsea už dvě velmi dobré nabídky odmítla.

Samotný fotbalista se zatím veřejně k budoucnosti nevyjádřil, ovšem Hughes věří, že změní klub a z Chelsea odejde. "Myslím si, že by to pro něj byla nová výzva. Z vlastní zkušenosti vím, že když jste v klubu delší čas, dosáhnete bodu, kdy potřebujete novou výzvu," prohlásil respektovaný kouč City Hughes.

"Není to otázka peněz," pokračoval. "Je to něco jiného, jiný cíl, etapa v životě a kariéře. A to je možná důvod, proč John přemýšlí o budoucnosti. Působení u nás by pro něj mohlo být to pravé," zakončil anglický stratég s tím, že by rád dostal od Chelsea svolení k jednání se samotným hráčem. 

Hughes má pro Terryho jen slova chvály. Považuje ho za vynikajícího fotbalistu i člověka.

Autoři:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!