Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Kouč Queens Parku napadl v šatně svěřence, klub jej suspendoval

Sport

  16:56
LONDÝN - Trenér fotbalistů druholigového anglického celku Queens Park Rangers Jim Magilton byl dočasně zbaven funkce kvůli incidentu po pondělní prohře 1:3 s Watfordem. Podle britských médií Magilton v šatně udeřil hlavou maďarského reprezentačního záložníka Ákose Buzsákyho.

Jim Magilton. foto: Reprofoto

Podle dnešního prohlášení klubu byl Magilton suspendován do doby, než funkcionáři celou záležitost vyšetří. Sám trenér ovšem popřel, že by se dopustil něčeho špatného.

"Kategoricky takové nařčení odmítám. Klub zahájil vyšetřování a já budu plně spolupracovat. Je to nešťastná situace a už se těším, až se vrátím ke svým povinnostem," uvedl trenér týmu, který vyhrál jediný z posledních sedmi zápasů a v tabulce druhé ligy mu patří 12. místo. Brankářskou jedničkou je v něm Čech Radek Černý.

Klubový web zveřejnil i vyjádření Buzsákyho, jenž popřel zprávy médií, že po incidentu požádal o přestup. "Není to pravda. Jsme profesionálové a jedinou věcí, na níž se soustředíme, je příští zápas v pondělí proti West Bromwichi," řekl sedmadvacetiletý záložník.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!