Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Langer: Stát ukázal, že fotbalové výtržníky čeká trest

Ministr vnitra Ivan Langer je přesvědčen, že nový systém zajištění bezpečnosti na fotbalových stadionech je nastaven dobře a že stát dal v uplynulém týdnu jasně najevo, že výtržnosti při fotbale bude trestat. V diskusním pořadu televize Prima ministr označil za průlomový rozsudek brněnského soudu, který vniknutí na hrací plochu kvalifikoval jako trestný čin výtržnictví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jim

1. 3. 2009 18:46
Jak je to v Německu nebo v Anglii ?

Tam přece policie zasahuje taky velmi často... účtuje to klubům nebo ne ? proč se neřídíme evropskými zákony a stále tady vymýšlíme a vylepšujeme nějaké paskvilní předpisy a zákony ? není to nakonec dražší než ty zásahy na stadionech ?

0 0
možnosti

agent přisluhovač

1. 3. 2009 19:21
Re: Jak je to v Německu nebo v Anglii ?

V Anglii a Německu se hraje pro diváky a ne pro sázkové kanceláře. A speciálně v Anglii vsi pořádek hlídá národní f. svaz. Při náznacích problémů. uzavře na 2-3 kola stadion (z toho vyplívá-ztráta sponzorů). A když to nepomůže šoupnou klub do 2 ligy (jeden klub už tam byl 2x). Nějaká policie na stadionu není třeba. Vaše informace jsou 20 let staré nebo jsou z Haló Novin. Ale to by náš národní f. svaz nesměli být mafiáni (kolik kapříků a pod.) Proto J.Parobek má proto mafiánské prostředí takové pochopení.

0 0
možnosti

skrap

1. 3. 2009 17:38
?????????

Podle mne stát neukázal vubec nic ,tak maximálně holou ř(Y).  Když by opravdu něco ukázal a dokázal tak by tito hajzlíci více nebylo vidět na stadionech!! Jak se něco takového zvrtne vše co má kameru má toto zabírat archivovat a poté použít proti těmto (fandum) hajzlíkum!! To jest náhrada škod -nemáš , tak si to pěkně odmakáš. Rozflákanejch okresek a  neudržovaných příkopu je dost a dost. Nechceš víckrát na žádný stadion ani nepáchneš.  Jo a toho poldu co tě bude hlída si taky zaplatíš!! Je to otázka jednoho roku..

0 0
možnosti

Jiří

1. 3. 2009 16:37
Proč mám platit zábavu idiotů?

Aktivní sport mám rád,  ale v TV sleduji jen tu a tam něco zajímavého a fotbal mezi to rozhodně nepatří.  Profesionální sport dneška mi připomíná spíš gladiátorské zápasy. Uznávám ale, že každý máme svůj způsob zábavy, tak prosím. Ale pak si tento způsob musí každý také sám hradit ze svého, stejně jako já když si jdu třeba zaplavat nebo na koncert.  Vzhledem ke skladbě účastníků patří mezi náklady na fotbal i zajištění bezpečnosti (na koncertě tato položka odpadá, ale nikdo také nepožaduje od státu zaplacení klavíristy). Pokud to klub a stadion neumí, nebo nechce zajistit, nechť tedy zasáhne napoprvé námi všemi placená policie, ale zároveň je dán příkaz k okamžitému pozastavení činnosti podniku - tj stadionu- pro neschopnost plnit podmínky provozu. A samozřejmě vystavena faktura, včetně hrozby konkurzu v případě,  že nezaplatí. Že se soudruh bývalý ředitel RAJe zlobí,  je pochopitelné, jde o jeho voliče ze spodiny společnosti a asi jich není málo, což on jako populista moc dobře ví. Ostatně nic nového pod sluncem,  už starý Řím znal heslo pro davy - "Chléb a hry".   Ave CezarRv

0 0
možnosti

bh

1. 3. 2009 16:56
Re: Proč mám platit zábavu idiotů?

R^

0 0
možnosti

f-prag

1. 3. 2009 16:17
jo stat ukazal??? CO???? NIC

odnesl to jenom nejzmatenejsi clovicek , kter se tam objevil a snad ani nevi jak .............................................ale jako je zvykem v cesku na tom se urcite vyradi  statni ceskosocialisticky statni aparat ...............  a bude to jakoexemplarni trest !!!!!!!!!!!!!!!

a co se dal bude resit CO ASI NICCCCCCCCCCCCCCCCCC  dalsi zapasy budeme kecat, plkat  a stejne budou ""CHULIGANI""""  radit,,, ale statni aparatnik muze mit plnou hubu kecu  ,,, a to Langrovi jde dobre,,,,,, jak to ten statni aparat umiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

0 0
možnosti

Yurri

1. 3. 2009 17:04
A bude hůř,pro fotbalový vypatlance.. :-)))

Nejzmatenější človíček budeš asi ty,osle. Ten primitiv,který vyfasoval basu na tvrdo,už měl podobných prohřešků pět,a dal bych mu rozhodně víc,než 4 měsíce.  Už se těším na další zápas,po kterém soudy rozdají těm pitomečkům ještě tvrdší tresty! Když mohla tyhle přibržděný burany ze stadionů vymést Británie,nevidím důvod,proč by to nešlo u nás v Kocourkově. Zdravím blbečky z Baníku a Sparty,jak se těšíte do basy,frajeři..?  ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Bava

1. 3. 2009 16:11
Je na čase udělat pořádek na stadiónech,

Nejedná se přece o fanoušky, ale o bijce, kteří nejdou na zápas fandit,  ale rozbijet, co se dá, třeba i hubu sousedovi. Je nutné tyto cánky isolovat a dát jim prostor k vybíjení adrenalínu a myslím, že by k tomu dostatečně posloužil lom, či čištění lesa. Basa až poslední, tam by si váleli šunky.

0 0
možnosti