Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Madriští 'Galacticos II' přišli na měsíc o svůj klenot, Cristiana Ronalda

Sport

  9:28
PRAHA - VIDEO Nejdražší fotbalista světa Cristiano Ronaldo bude chybět nejen portugalské reprezentaci ve středečním zápase proti Maltě, ale také svému zaměstnavateli Realu Madrid v dalších zápasech španělské ligy a Ligy mistrů. A to minimálně jeden měsíc.

Zklamaný Ronaldo. foto: Reuters

Pro hvězdný soubor kouče Pellegriniho to není vůbec lichotivá zpráva. Nejdražší a nejlepší hráč světa a především nejproduktivnější fotbalista klubu bude kvůli poraněnému kotníku mimo hru minimálně měsíc. Real zatím bez Ronalda odehrál zápas proti Seville, ve kterém "bílý balet" okusil zatím jedinou letošní porážku. Pro madridský tým je tak ztráta čtyřiadvacetiletého hráče citelná ztráta. Obzvlášt, když jej za šest týdnů čeká ligový souboj s Barcelonou.

Zranění si kapitán portugalské reprezentace přivodil v sobotním kvalifikační zápase o postup na MS 2010 proti Maďarsku, ze kterého musel odstoupit již po sedmadvaceti minutách.

RONALDOVY OKAMŽIKY PROTI MAĎARSKU:

Ještě před tím ovšem slavný Portugalec připravil pro svůj tým důležitý první gól, když jeho tvrdou střelu dorazil do sítě Simao. Položil tak základ pro důležité vítězství a portugalská reprezentace si díky této výhře téměř zajistila účast v listopadové baráži. Stačí se do té doby Ronaldo uzdravit?

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.