Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

13:52
3. minuta: Critiano Ronaldo i přes dvojté bránení skvěle nahrál, Parkova tečovaná střela z hranice velkého vápna skončila nad brankou.
13:50
Hned v první minutě se snažil odcentroval Rooney, ale byl z toho jen roh, ze kterého také nebezpečí nevzniklo.
13:50
Manchester provedl úvodní výkop.
13:47
Hráči už jsou na hrací ploše, zápas sezony může začít.
13:42
Oba celky letos jen dvakrát prohrály, Manchester má ale na kontě o 4 vítězství více při skóre 48:12. Liverpool vyhrál 16 utkání, 10 remízoval a skóre má 45:20.
13:36
Manchester na první pozici v tabulce dělí od Liverpoolu sedm bodů, domácí mají ale ještě zápas k dobru. Liverpool má stejně bodů jako druhá Chelsea, ale pro londýnský klub hovoří lepší skóre.
13:26
Manchester United: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Ronaldo, Carrick, Anderson, Park, Rooney, Tevez. Náhradníci: Foster, Berbatov, Giggs, Nani, Scholes, Evans, Fletcher.
13:25
Začneme sestavou hostů: Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Aurelio, Mascherano, Lucas, Kuyt, Gerrard, Riera, Torres. Na lavičku usednou: Cavalieri, Dossena, Hyypia, Babel, Insua, Ngog, El Zhar.
13:23
Máme tu sestavy obou týmů. Alex Ferguson nechal na lavičce Berbatova, místo kterého hraje v poslední době výtečný Tevez. V základní sestavě Liverpoolu zaskočí za zraněného Xabi Alonsa Lucas.
13:18
Dobré popoledne všem fanouškům dobrého fotbalu. Doufám, že už jste vytrávili sobotní oběd a jste připraveni na zápas letošní sezony. Utkání Manchester United - FC Liverpool pro vás bude komentovat Michal Šroubek.