Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Děs na hřišti. Marcelo vykloubil soupeři koleno, pak plakal a omlouval se

Zděšený brazilský obránce Marcelo poté, co v utkání Fluminense proti Argentinos Juniors hrozivě zranil soupeře Luciana Sáncheze. foto: AP

Vypadalo to přímo šíleně. Slavný brazilský fotbalista Marcelo, který dlouhé roky působil v Realu Madrid a nyní dohrává kariéru doma ve Fluminense, v utkání Poháru osvoboditelů proti Argentinos Juniors hrozivě zranil soupeře Luciana Sáncheze. Při pokusu o kličku mu šlápl do horní části holeně, Sánchezova levá noha se pak zkroutila v nepřirozeném úhlu.
  10:07

Kolem bolestí křičícího fotbalisty se okamžitě shlukli hráči obou týmů. Podle argentinských médií devětadvacetiletého Sáncheze čeká s vykloubeným kolenem pauza osm až dvanáct měsíců.

Marcelo dostal červenou kartu a trávník opouštěl zničený v slzách.

Upozornění - video s citlivým obsahem:

„Zažil jsem velmi těžký okamžik,“ napsal pak pětatřicetiletý Brazilec na instagramu. „Nechtěně jsem zranil kolegu-fotbalistu. Chci mu popřát co nejrychlejší uzdravení a posílám mu všechnu sílu světa.“

Trenér Fluminense Fernando Diniz, jenž je aktuálně také dočasným koučem brazilské reprezentace, na tiskové konferenci označil Marcelův zásah za nešťastný a uvedl, že si zkušený obránce červenou kartu nezasloužil.

Poté, co nechtěně zranil soupeře v utkání Poháru osvoboditelů, obránce brazilského Fluminense Marcelo opouštěl hřiště v slzách.

Zápas na Stadionu Diega Armanda Maradony v Buenos Aires skončil remízou 1:1. O postupujícím do čtvrtfinále jihoamerické obdoby Ligy mistrů se rozhodne příští týden na Maracaná v Riu.

Autoři: ,

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...