Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej
130 let

Lidovky.cz

Mostecká rakev dostala poslední hřebíček

Sport

  12:34
PRAHA - Fotbalisté Mostu prohráli v dnešním utkání 28. kola na hřišti Viktorie Žižkov 0:1 a jsou prvním sestupujícím týmem z první ligy. Zápas rozhodl v 75. minutě Labant.

Za umělecký dojem deset bodů, do tabulky nula bodů. foto: ČTK

Fotbalisté Plzně dokázali  porazit Jablonec 2:0. O branky se postarali Varadi a Borek, který se prosadil krátce po svém příchodu na hřiště. Plzeň tak ukončila deset zápasů trvající čekání na výhru. Teplice podlehly Mladé Boleslavi 1:2 a výrazně si zkomplikovali boj o pohárové příčky. K prohře je nasměroval v 48. minutě hlavou Rajnoch, který si připsal už jedenáctou letošní trefu, a výsledek definitivně pojistil po brejku Řezníček.

Hráči Liberce remizovali s Českými Budějovicemi 0:0. Severočeši šetřili před středeční semifinálovou odvetou domácího poháru proti Brnu většinu opor, přesto hosty přehrávali. V nadějných pozicích ale neuspěli Brožík ani dvakrát Smetana, a tak se Dynamo raduje z prvního bodového zisku na hřišti Slovanu po sedmi prohrách za sebou.

Výsledky:

Žižkov - Most 1:0 (0:0)

Branka: 75. Labant Branislav. Rozhodčí: Makovička - Chytil, Handlíř. ŽK: Kušnír, Šťastný - Gedeon, Pilař, Čermák, Trubila, Schut, Pešír. ČK: 89. Rilke (Most). Diváci: 3206.

FC Viktoria Plzeň - FK Jablonec 97 2:0 (1:0)
Branky: 36. Varadi Adam, 48. Borek Tomáš. Rozhodčí: Jech - Ondo, Gallo. ŽK: Homola. Diváci: 3220.

Teplice - Mladá Boleslav 1:2 (0:0)
Branka: 73. Jun Tomáš - 48. Rajnoch Jan, 68. Řezníček Jakub. Rozhodčí: Paták - Kordula, Kubáň. ŽK: Sabou - Hrdlička, Mendy, Poláček, Rajnoch, Řezníček. Diváci: 4190.

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 0:0
Rozhodčí: Královec - Lhoták, Košec. ŽK: Bejbl - Svátek, Šmíd, Mezlík. Diváci: 4418.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!