130 let
4.
Německo se teď snaží přihrávkami rozběhat Korejce. Míč si ovšem zatím vyměňují pouze stopeři a defenzivní záložnící Khedira s Kroosem.
2.
Korejci začínají aktivně. Hectora obral o míč Jae-Sung Lee, který ovšem nepřesně centroval.
1.
Mark Geiger právě odpískal začátek utkání!
15:56
Oba týmy jsou již nastoupeny na hrací ploše, brzo vyslechnou svoje hymny.
15:53
Dnešní zápas bude pískat americký rozhodčí Mark Geiger.
15:48
Německo opanovalo pouze dva z minulých osmi zápasů (2-3-3), zatímco Jižní Korea během té doby vyhrála jedinkrát (1-1-6).
15:42
Do dnešního zápasu nezasáhne Jerome Boateng. Ten byl v duelu proti Švédsku vyloučen.
15:34
V tomto složení nastoupí oba týmy do rozhodujícího zápasu skupiny F:
15:30
To Německo bude chtít navázat na úspěšnou hru, kterou se prezentovala v deseti hráčích proti Švédsku. "Neměli bychom měnit způsob, kterým hrajeme. Musíme pokračovat tak, jako jsme hráli dlouhý čas proti Švédsku: krátké, rychlé přihrávky s útočným tlakem. Zkusíme je sevřít v jejich vlastní útočné třetině," prohlásil na tiskové konferenci Julian Brandt.
15:25
Jižní Korea prohrála oba své zápasy na šampionátu. Nejprve Korejci podlehli Švédsku 0:1 a poté 1:2 Mexiku. Proti Německu bude asijský celek v proti německému gigantovi v pozici jasného outsidera."Očekávám, že Německo na nás vlétne a bude nám chtít dát co nejvíce gólů, což by nám mohlo otevřít jejich obranu. My bychom toho pak museli prostřednictvím rychlých protiútoků využít," nechal se slyšet trenér Shin Taeyong.