Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

59.
Kolumbie
Juan Cuadrado hledal přízemním centrem na hranici pokutového území. Na poslední chvíli ale přispěchal Koulibaly, jenž míč na poslední chvíli před kolumbijským střelcem odklidil.
56.
Kolumbie
Držení míče zatím vyznívá příznivěji pro Kolumbijce 58:42. K čemu to ale je, když k postupu potřebují vstřelit branku a mají zatím jen jednu střelu.
54.
Senegal
Ismaila Sarr je již na nohou a obešel dva Kolumbijce. Jeho přízemní centr na hranici penalty však odkopává obrana Kolumbie.
52.
Senegal
Na hřišti se po souboji s Carlosem Sanchézem svíjí Ismaila Sarr. Emoce teď na hřišti tryskají z obou stran.
50.
Karta
Příliš důrazný byl v souboji M'Baye Niang. Ten dostává žlutou kartu a v případě postupu bude Senegalcům v osmifinále chybět.
49.
Kolumbie
Luis Muriel se snažil uvolnit na levém křídle, proti byl však senegalský stoper Salif Sane, který mu bezchybně odebral míč.
47.
Kolumbie
Mateus Uribe se snažil kolmou přihrávku najít rozeběhnutého Juana Cuadrada. I na tohoto rychlíka to byl však příliš rychlý míč.
46.
Důležité
Druhý poločas začíná. Oba celky nastupují ve stejném složení, jako končily první poločas.
45.
Senegal

Co se týče střeleckých pokusů, aktivnějším týmem byl Senegal, který na střely vede 4:1

  • Senegalec Salif Sané hlavičkuje.

    Senegalec Salif Sané hlavičkuje. / Autor: Reuters

45+3.
Důležité
V prvním poločase si již nic dalšího nestalo. Milorad Mažić ukončil první poločas. V souběžně hraném utkání Japonska s Polskem je stav stále také 0:0, což by znamenalo postup pro Japonce a Senegal.
45+2.
Kolumbie
Ve sprinterském souboji předčil nečekaně Cuadrada Kalidou Koulibaly, jenž stihnul na poslední chvíli odvrátit míč do zámezí. Z následného dlouhého vhazování nevzešla žádná nebezpečná situace.
45+1.
Důležité
Srbský rozhodčí přidává k prvnímu poločasu tři minuty.
44.
Karta
Rychlý brejk Senegalců zastavuje faulem Johan Mojica a dostává první žlutou kartu utkání. Kolumbijský obránce sestřelil rozeběhnutého Ismailu Sarra, který se řítil do velmi slušné pozice.
41.
Kolumbie
Juan Quintero našel na hranici pokutového území Radamela Falcaa. Ten se snažil prodrat mezi třemi obránci Senegalu, nakonec to končí faulem na pravého obránce Lamine Gassamu.
39.
Senegal
Na pravém křídle se přes dva kolumbijské obránce prokličkoval Ismaila Sarr. Jeho centr však končí bez cizího zavinění za pomezní čarou.
37.
Senegal
Z nadějné situace však nakonec nic není. David Ospina může v klidu uvést míč do hry.
36.
Senegal
Tentokrát srazil Maného Carlos Sanchéz. Sbrský rozhodčí mohl klidně sáhnout pro kartu, ale nechává volné měřítko. Senegalci zahrávají zajímavý přímý kop.
34.
Kolumbie
Hra se přitvrzuje. Po dalším faulu centroval Juan Quintero z půlky na Senegalskou branku. Na míč vyběhl Khadim N'Diaye, kterému nejdříve míč vypadl, ale stihl ho napodruhé zlikvidovat před hladovými Kolumbijci.
32.
Senegal

Sadio Mané se až moc důrazně dral za míčem a fauloval přitom Santiaga Ariase. Senegalský trenér však Maného odměnil potleskem za snahu.

  • Senegalský kouč Aliou Cissé.

    Senegalský kouč Aliou Cissé. / Autor: Reuters

30.
Důležité
Neočekávané střídání. Na hřiště se sesunul James Rodriguez, jenž evidentně nemůže dále pokračovat v utkání. Nahradí ho útočník Sevilly Luis Muriel.

Nepřehlédněte

Sestavy:

Senegal: N'Diaye - Gassama, Sane, Koulibaly, Sabaly - Sarr, Kouyate, Gueye, Mane - Keita, Niang

Kolumbie: Ospina - Arias, Sanchez, Mina, Mojica - Uribe, Sanchez - Cuadrado, Quintero, Rodriguez - Falcao