Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Na ME postoupíme, utvrzuje Rosický

Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický nepochybuje o tom, že mužstvo v úterý zvítězí v Litvě a postoupí do baráže o účast na mistrovství Evropy. Podle něj se na týmu nijak neprojeví páteční jasná porážka 0:2 od Španělska. Nemá cenu ji řešit, je třeba se plně soustředit jen na Litvu, řekl Rosický před dnešním odletem. Český tým chce soupeři vrátit loňskou domácí prohru 0:1 z Olomouce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

F. Drbohlav

10. 10. 2011 13:27
Kdo postoupí? My ?

To jako ta skupina rádoby fotbalistů, co byla na hřišti, když tam Španělé hráli báčko? Jako vtip dne dobrý.

0 0
možnosti
VP

V. Prokeš

10. 10. 2011 0:13
Roso, měl by ses držet při zemi !!

Pane Rosický, dost odvážné tvrzení od Vás. Je Vám jasné, že pokud v Litvě nevyhrajete, musíte v reprezentaci Vy, trenér Bílek i další, Baroš atp. skončit? Někdy mi připadá, že snad ani nevíte co děláte. Po prohraném zápase a hrozném výkonu jdete k divákům a tleskáte namísto abyste urychleně utekl do šatny a nenasíral fandy? Nejste sám, podobně se chová i Čech, který si rovněž myslí, že za podaný výkon se Španělskem by měli diváci skandovat : "Hoši děkujem".

0 0
možnosti
JO

J. Orlík

9. 10. 2011 22:21
Ještě se vrátím. Pusť si zápas se Španělskem

a podívej se na to, jakým způsobem Hubschman hrál. Druhá branka je vyloženě jeho, stál tam jak tvrdé Y je n čuměl, co se stane. Míč se prokutálel kolem něj a on neudělal vůbec nic. Celkově ten zápas vyloženě odchodil, od začátku zápasu jsem si všímal konkrétně jeho a říkal jsem si, že je vůbec neuvěřitelné, že ho trenér nevystřídal po půlhodině. Ono ta, asi, na hřišti, vypadá jinak, nicméně nikdo nemá takový přehled, jako divák, který má všechno jako na dlani.

0 0
možnosti
JO

J. Orlík

9. 10. 2011 22:02
Víš co, Roso?

S takovými řečmi se běž nechat vyfotit. Tohle slyšíme všichni od Bílka o Tebe už hezkých pár měsíců, ne-li let a po zfušovaném zápase vždycky říkáte, že příště to bude eňo ňuňo. Jak to vypadá, víš sám dobře. Odcházíte ze hřiště jako zpráskaní psi téměř vždy. Před zápasam s Litvou v Olomouci jste tvrdili, že jen vítězství berete. Nakonec jste to pros..srali a teď, kdy nejste aníi schopni vystřelit na bránu, chcete v Litvě vyhrát? Nenech se vysmát. Pokud na EURO postoupíme, bude to, pro náš fotbal, to nejhorší, co nás může potkat. Protože Bílek bude v repre smrdět ještě pěkně dlouho. Vždyť vy sami, hráči, musíte cítit, že to není žádný trenér.

0 0
možnosti