Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

´Napravíme si pověst.´ S Kladnem???

Sport

  10:32
PRAHA - To byla zase taškařice k popukání. Člověk by se aspoň rád vztekal, byl naštvaný na hráče, na trenéra, na vedení. Ale bohužel stávající Cirkus Sparta pod vedením principála Pepíka už budí spíše jen útrpný úsměv. Nekažme si proto náladu připomínáním, kterak si borci v rudém nedokážou přihrát na metr, vystřelit na branku či alespoň zpracovat balon.

Ani tato akce Kušníra brankou neskončila, Sparta opět zklamala. foto: ČTK

Pojďme se raději zasmát a tvářit se, jako by nic. Přesně jako to umí náš nejvyhlášenější žertéř Pepík:

Podle mě je kádr poskládaný rozumně. Chci dát větší šanci mladým. Proč by měl hrát Kúdela v našem béčku 2. ligu, když byl ve finále mistrovství světa dvacetiletých, kde proti němu stál argentinský útočník Agüero, nyní hvězda Atlétika Madrid? (poté co vystřídal Víťu Lavičku)

Nás tohle utkání v ideální formě nezastihlo. Ukázalo se, kde nás tlačí bota, vynasnažíme se v příštím zápase být lepší. (po prohře 0:2 s Chachary)

Musíme se zamyslet, jestli mají někteří hráči vůbec na to, aby za Spartu hráli. (po následném trapasu 4:3 se Střížkovem)

Pokud udělali chyby, a v minulém zápase se těch taktických dopustili, tak jsme si to vysvětlili. Teď dostali šanci další hráči z kádru, aby mohli ukázat, zda mají na to, aby mohli zůstat ve Spartě, nebo ne. (po faux pas 0:1 v Jablonci na dotaz, proč nehráli mladí beci a sestava byla podobná té Lavičkově)

Na podzim máme ještě domácí utkání s Kladnem a v něm si musíme napravit pověst. (též po Jablonci)

Autor (31) miluje Spartu nade vše a bude jí fandit i ve 2. lize

Autor:

Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene
Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene

S příjemnými hřejivými pocity ze slunečních paprsků k nám ale míří i nebezpečné UV záření. To na nás působí celoročně, a proto je důležité sebe i...