Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Návštěvnost fotbalu v Česku patří k nejnižším v Evropě

Podle studie mezinárodní sítě poradenských společností KPMG patří návštěvnost na českých fotbalových stadionech k vůbec nejnižším v Evropě. Kapacita stadionů se využívá z pouhých 46 procent. Hůře jsou na tom už jen prvoligové kluby na Slovensku nebo v Maďarsku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

F. Drbohlav

24. 11. 2011 10:18
Návštěvnos a kvalita podívané plus bezpečnost

jsou spojené nádoby. Češi nejsou líní jít na stadion, ale chtějí za svoje peníze kvalitua pohodlí. Vemte si sebou synka na utkání Sparta - Baník. Riskujete ujmu na zdraví a to určitě nechcete. Jděte na zápas Budějovice - Žiškov , tam se zase není na co dívat. To jsou myslím hlavní problémy nezájmu. Když už český fotbal horko těžko s hodně odřenýma ušima a zádama nějakou shodou náhod postoupí na EURO - tak naši ,Borci´´ udělají trapnou scénu, která mediálně zcela zakreje jejich ,,úspěch´´ . Co se týče nově zvoleného vedení, na to se už vážně nedá nic říci. TV dělá u nás z fotbalu veký sport, je to poslední dobou dost umělé. Velký sport to je ve světě, ale v ČR ? Ta čísla - že stadiony jsou v průměru obsazena ze 40% jsou i tak dost nadhodnocená. Všichni brečí, že na kvalitu je málo peněz. Když dám fotbalistovi 3x větší výplatu, bude hrát 3x lépe? Nebude. Problém je ve výchově a ve výběru. Máme stejné hřiště, stejné balóny, jenom se nám nechce stejně pracovat, jako ve světě. V čem jsou podmínky prvoligových klubů horší než těch v zahraničí? Neberu to, že si místo Mercedesu hráč koupí Octávii. Řekl bych že horší to je pouze v přístupu k práci.

0 0
možnosti

J. Tetenka

23. 11. 2011 16:20
Návštěvnost fotbalu v Česku patří k nejnižším v Evropě

Tento článek jsem pozorně přečetl 2x, je to blábol a skutečné problémy vůbec nepopisuje, snad proto není ani podepsán. LN se divím, že vůbec dávají takovýmto bla, bla kecům prostor

0 0
možnosti