Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nedvěd: Jsem rád, že mě mladí potřebují

Byl skvělý. Bez ohledu na věk, bez ohledu na únavu z dlouhé sezony. Pavel Nedvěd (33) se dočkal zápasu na mistrovství světa. A při sladkém triumfu s Američany společně s Tomášem Rosickým skvěle dirigoval mužstvo. „Pořád patří k nejlepším hráčům v Evropě,“ prohlásil pak kouč Karel Brückner.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Otaznik

16. 6. 2006 2:47
Nechápu jak můžeme mít tak dobrý fotbalový tým, když se o fotbal u nás starají takoví idioti.

To je smutné, smutné, smutné, tolik darebáků je u nás mezi funkcionáři ve fotbale.

0 0
možnosti

water

14. 6. 2006 23:07
Nedved rozhodne ne!!!!

Vzpominam si ze pred kvalifikaci Nedved odmitl reprezentovat a kdyz jsme se tam dostali,tak najednou jooo?? Byly tady vymluvy na vek a unavu,v pohode...tak si u toho mel ale chlapec zustat..Ja sam hraji zavodne fotbal a jsem si jisty ze takovy kousek,jaky predvedl Nedved by asi u nasich kluku nemel moc dobrou odezvu...ja ho uznavam jako fotbalistu ale hrat bych ho nenechal at je treba sebelepsi...mozna jsem u nekoho rozviril vodu,ale tohle je muj nazor...takze cesi dotoho!!!!

0 0
možnosti

VOM

16. 6. 2006 0:26
Re: Nedved rozhodne ne!!!!

Samá voda, píšeš bludy obludy. Nedvěd je vobehranej, dokopanej a psychicky skoro na dně, ale za koho  a za kolik bude hrát nebo nebude se musí rozhodnout sám. A rozhodl se dobře. Držím mu palce a celýmu mančaftu. S těma volama ve vedení to taky nemají jednoduchý.

0 0
možnosti