Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

O anglickou modlu Beckhama je zájem, touží po něm West Ham

Sport

  15:53
LONDÝN - Spolumajitel West Ham United prohlásil, že by chtěl přivést fotbalistu Davida Beckhama zpátky do Anglie. Londýnský klub, který se letos zachránil v Premier League až v předposledním kole, má pro příští ročník ambicióznější plány.

Zklamaný David Beckham. foto: Reuters

Po nevydařené sezoně od týmu, za který nastupuje český fotbalista Radoslav Kováč, musel odejít kouč Gianfranco Zola. Jeho nástupci chtělo vedení zajistit jako velkou posilu slavného odchovance Joea Colea z Chelsea, který však odmítl.

Trenér West Hamu

"Když ho v lednu AC nebude chtít a on bude mít zájem, rád bych ho tu měl. Je to pozoruhodný profesionál."

Nyní spoluvlastník David Sullivan přišel s dalším nápadem, jak vylepšit přestavovaný tým. Rád by angažoval bývalého reprezentačního kapitána Beckhama z Los Angeles Galaxy, jenž si na jaře během hostování v AC Milán přetrhl achilovku.

"Miluju Beckhama," uvedl na adresu londýnského rodáka a bývalé hvězdy Manchesteru United. "Ve východním Londýně je to pořád ohromně kultovní postava a stále má dům blízko Bishop's Stortfordu, což je kousek od našeho tréninkového hřiště. Pochází z Chingfordu, který je naším srdcem. My jsme klub východního Londýna a Essexu," rozplýval se někdejší podnikatel v pornobranži.

Anketa

Dotáhnou Kladiváři přestup Beckhama do úspěšného konce?

Ano, rád se vrátí do Anglie a nabídku West Hamu uvítá. 4
To nepřipadá v úvahu. 12
Autor:

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...