Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

11.
Ondřej Kúdela hledal za obranou Stanislava Tecla, útočník Slavie byl ovšem přichycen v ofsajdu.
8.
Výrazně aktivnějším celkem je Slavia, která obléhá boleslavskou obranu, kromě střely Tecla ale zatím úspěšně odolává bez většího ohrožení.
5.
Důležité

V první obrovské šanci se ocitl Stanislav Tecl. Po kolmé přihrávce Ibrahima Traorého se ocitl v těsné blízkosti Šedy, boleslavský brankář vyběhl a střelu vytěsnil do bezpečí.

  • Stanislav Tecl ze Slavie a brankář Boleslavi Jan Šeda.

    Stanislav Tecl ze Slavie a brankář Boleslavi Jan Šeda. / Autor: ČTK

3.
Zápas začíná sérií nepřesností. Poměrně nebezpečnou přihrávku dozadu musel hasit Ondřej Kolář odkopem na tribunu.
1.
Důležité
Hlavní rozhodčí Miroslav Zelinka právě zahájil utkání. Na pomezní čáře mu budou asistovat Jan Paták a Radek Kotík.
19:58
Náhradníci připravení zasáhnout do utkání sedí prozatím v rouškách na tribuně.
19:57
V těsné blízkosti stadionu se sešlo deset boleslavských fanoušků, zatím ale s fanděním čekají.
19:54
Slavia se v dnešním utkání musí obejít pouze bez dlouhodobě zraněného Petera Olayinky a Davida Hovorky. Druhý jmenovaný už v pondělí poprvé trénoval s mužstvem.
19:50
Důležité
Slávisté nastoupí do utkání v této sestavě: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Zima, Bořil (C) – Traoré – Holeš, Ševčík, Stanciu, Masopust – Tecl.
19:45
Důležité
Základní sestava Mladé Boleslavi: Šeda – Křapka, Mazuch, Jakub Klíma, Túlio – Hubínek (C), Janošek – Ladra, Budínský, Fulnek – Jiří Klíma. Pouze o berlích se na stadion přišel podívat zraněný Marek Matějovský, vedle něj sedí vykartovaný Daniel Pudil.
19:37
Utkání v Boleslavi bude přihlížet reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý, za jednou z branek se nachází zhruba třicet fanoušků.
19:34
Poslední vzájemné utkání se datuje do září minulého roku. Sešívaní v Edenu tehdy zvítězili 1:0, když o vítězství rozhodl Peter Olayinka.
19:31
„Myslím, že bude všechno jinak. Mohli jsme to vidět na sobotním zápase Teplice - Liberec. Ta doba byla strašně dlouhá, bylo tam hrozně proměnných. Když končila liga, týmy měly nějakou formu, teď mají týmy i hráči úplně jinou. Je to v podstatě nový začátek, nová soutěž. Tím, že ani nejsou žádné studijní materiály a byla tam ta pauza bez zápasů, nikdo moc neví, co aktuálně od týmu čekat,“ řekl pro klubovou televizi trenér Slavie Jindřich Trpišovský. Jeho předzápasové hodnocení si přečtete ZDE.
19:30
Dobrý den, vítejte u online přenosu 25.kola české ligy mezi Mladou Boleslaví proti první Slavii.

Nepřehlédněte

Branky: 22. Ševčík

Úvodní sestavy:

Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Mazuch, Jakub Klíma, Túlio – Hubínek (C), Janošek – Ladra, Budínský, Fulnek – Jiří Klíma.

Slavia: O. Kolář – Coufal, Kúdela, Zima, Bořil (C) – Traoré – Holeš, Ševčík, Stanciu, Masopust – Tecl.