130 let
63.
A další nepříjemnost pro Petra Ševčíka. Nekoordinovaný pád po souboji s Davidem Limberským postihl blonďatého záložníka krátce po srážce s hlavním rozhodčím duelu.
63.
Po srážce s hlavním arbitrem utkání se na trávníku ocitl Petr Ševčík. Po nepříjemné ráně loktem musel být slávistický středopolař ošetřen. Ze souboje s Pavlem Fraňkem si dokonce odnesl i šrám na tváři.
61.
Žlutá karta - Plzeň. Kompletní pravá strana defenzivy Viktorie dohrává pod žlutým napomenutím. Pavel Franěk udělil svou 99. žlutou kartu v sezoně. Tentokrát si ji vysloužil Radim Řezník.
59.
Obrovská šance Slavie! Nicolae Stanciu se dostal sám před brankáře Hrušku, který předvedl další skvělý zákrok a snažení rumunského šikuly zneškodnil.
55.
Po první desetiminutovce druhé půle se začíná hra vyrovnávat. Zajímavou střelu teď vyprodukoval Lukáš Provod, mířil však mimo tři tyče Hruškovy branky.
53.
Další zajímavou akci má svědomí duo Kovařík, Beauguel. První jmenovaný hledal francouzského útočníka dalším nebezpečným centrem, první u míče byl však brankář Kolář.
52.
V této sezoně přihrál už na sedm branek. Osmá z toho prozatím nebude. Nicolae Stanciu totiž svou rozehrávkou přímého kopu nikoho ke skórování nevybídl.
51.
Slávisté se v úvodu druhé půle nemohou chytit nastoleného tempa. U míče jsou stále hosté z Plzně a to i kvůli nepovolené hře Sešívaných.
48.
Velmi dobrý vstup do druhého poločasu ukazují hosté. Západočeši se díky akci Davida Limberského dostali na dostřel Kolářovi branky. Kayambův centr našel dobře postaveného Beauguela, který akrobatickým pokusem trefil pouze obránce soupeře. Viktoriáni jsou ale i nadále u míče, k dispozici mají rohový kop.
46.
Oba týmy vstupují do druhé půle beze změn. Úvodní výkop obstaral slávistický útočník Stanislav Tecl.
19:59
45. + 1
První poločas, ve kterém měla herně navrch domácí Slavia, skončil bez branek. Pokud se chtějí Západočeši radovat ze zisku alespoň jednoho bodu, budou muset ve druhé pětačtyřicetiminutovce výrazně přidat.
45.
Obrovská šance Slavie! Lukáš Masopust se ocitl po dobrém tažení Stanislava Tecla sám před Hruškou. Aby mohl dobře zakončit, musel se slávistický rychlík otáčet, což nakonec rozhodl o jeho neúspěchu. Aleš Hruška se před něj totiž dostal velmi rychle a nebezpečnou akci zneškodnil.
43.
42.
Teď nabírá hra velký spád! Slávisté totiž na povedenou akci hostů zareagovali pěknou kombinací ve vápně soupeře. Ševčík se rázem ocitl sám na malém vápně, na místo střely však volil přihrávku na lépe postaveného Tecla. Ten byl o míč připraven pozorným Pavlem Buchou.
41.
Velká možnost pro Jana Kovaříka. Skvělý Beauguelův míč za obranu Slavie vysoký křídelník Viktorie o chlup nedostihl, protože zasáhl skvěle připravený Ondřej Kolář.
40.
Plzeň nemá klid na rozehrávku a opět nakopává dlouhý míč vpřed. Ten však nemá šanci na úspěch a hra Západočechů tak trpí.
36.
Brankář Slavie Ondřej Kolář se teď zlobí na své spoluhráče. Ze vzdálenosti dvaceti metrů totiž přilétla razantní střela Aleše Čermáka. Bývalý Sparťan však branku soupeře neohrozil, Viktoriáni se ovšem osmělují.
35.
Plzeňská Viktoria má podporu i v autokinu.
34.
Rohový kop plzeňské Viktorie nezpůsobil v šestnáctce Slavie větší problém. Buchův další pěkný pokus tak přichází vniveč.