130 let
4.
Začátek duelu o titul zatím zvládají lépe hosté ze západu Čech, kteří se několik dostali na dostřel branky. Zatím ji však ani jednou neohrozili.
2.
Hned v úvodu začala Plzeň rychlým a dlouhým nákopem, který způsobil rozruch před šestnáctkou Slavie. Nicolae Stanciu skončil následně na zemi, když byl trefen míčem do oblasti břicha.
1.
Utkání o titul v pražském Edenu právě začalo. Úvodní výkop obstarali hosté z Plzně.
19:55
Rozcvička je u konce. Za malinkou chviličku začínáme.
19:47
Do Edenu zavítal i obránce s reprezentačními ambicemi, který však momentálně laboruje se zraněním. Slávisté doufají, že Davida Hovorku zastoupí talentovaný David Zima.
19:44
To útočná trojice Viktoriánů vypadá oproti předešlému vzájemnému střetnutí úplně jinak. Do dnešního utkání totiž nastoupí Chorý, kterého budou z křídel podporovat Havel s Kopicem.
19:41
Na hrotu slávistického útoku nastoupí Stanislav Tecl. I k němu mířil pozdrav nového člena Klubu ligových kanonýrů Milana Škody!
19:29
To jeho protějšek Adrián Guľa zvolil následující sestavu: Hruška - Řezník, Brabec, Hejda, Limberský - Bucha, Čermák, Kalvach - Havel, Chorý, Kopic. Stejně tak jako Slavia má i plzeňská Viktoria kvalitní možnosti na lavičce náhradníků: Staněk - Hubník, Pernica, Kovařík, Hořava, Mihálik, Beauguel.
19:28
Jindřich Trpišovský zvolil pro utkání o titul následující základní jedenáctku: Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Traoré, Ševčík - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl. Slavii by mohla oživit v průběhu utkání i kvalitní lavička náhradníků: Kovář - Frydrych, Takács, Dorley, Hellebrand, Musa, Yusuf.
21:08
O osudu veledůležitého klání, které se dá považovat za šlágr celého ročníku, se bude rozhodovat ve středu od 20:00. Utkání bude z pozice hlavního rozhodčího řídit Miroslav Zelinka.
21:07
Proti však bude západočeský celek. Ten sice před nedávnem v hlavním městě neuspěl, když prohrál v semifinále poháru na Spartě, tentokrát však bude mít mnohem větší motivaci. Pokud by svěřenci trenéra Adriána Guľy v Edenu uspěli, dostali by Slavii pod enormní tlak.
21:05
V pražském Edenu se v rámci druhého kola nadstavby představí domácí Slavia a plzeňská Viktoria. Sešívaní vstupují do duelu o titulu s mečbolem ve vlastních rukách. Pokud nad Viktorkou zvítězí, oslaví obhajobu ligového titulu.