Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Po Rosickém údajně touží Wolfsburg

Sport

  16:46aktualizováno  18:45
WOLFSBURG - Kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický by se údajně mohl vrátit do německé ligy v barvách Wolfsburgu. Podle listu Bild předloňský šampion bundesligy o možném přestupu třicetiletého záložníka z Arsenalu už začal jednat s hráčovým agentem Pavlem Paskou. Rosického manažer to na dotaz ČTK popřel.

Tomáš Rosický při zápase Premier League. foto: ČTK

"Kdepak, to jsou nepodložené informace. Ve Wolfsburgu jsem sice byl, ale kvůli Honzovi Polákovi," řekl ČTK Paska.

Rosický byl v letech 2001 až 2006 v německé soutěže hvězdou Dortmundu, s nímž získal v roce 2002 mistrovský titul. Před pěti lety odešel do Arsenalu, kde ho trápily časté zdravotní potíže. V středu pomohl londýnskému klubu do hlavní soutěže Ligy mistrů a po nedávných odchodech Ceska Fábregase do Barcelony a Samira Nasriho do Manchesteru City by se dalo očekávat, že bude Rosický oporou záložní řady "Kanonýrů".

Wolfsburg narychlo shání před koncem přestupového období posily po nevydařeném vstupu do sezony. Rosický by se mohl stát už desátým novým hráčem v týmu trenéra Felixe Magatha, jenž nejspíš přijde na postu tvořivého záložníka o Brazilce Diega, který jedná s Atlétikem Madrid a Galatasarayem Istanbul.

Po třech kolech německé ligy je Wolfsburg s jednou výhrou a dvěma porážkami jedenáctý v tabulce.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...