Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Přišel, viděl a ... Necidovi stačilo na gól 7 vteřin

Sport

  19:15
PRAHA/MOSKVA - Fotbalista Tomáš Necid vstřelil v 11. kole ruské ligy třetí branku v sezoně. Český reprezentační útočník skóroval pouhých sedm vteřin od příchodu na příchodu na hřiště na přelomu 66. a 67. minuty, jeho gól nakonec vynesl CSKA Moskva domácí remízu 1:1 s Kubaní Krasnodar.

Tomáš Necid. foto: www.youtube.comLidovky.cz

Necid, který je v nominaci trenéra národního týmu Michala Bílka na Kirin Cup v Japonsku, přišel do hry v čase 65:59 na místo Mamajeva a v čase 66:06 už běžel slavit úvodní gól zápasu. Domácí rozehráli volný kop a míč putoval po ose Vágner Love-Doumbia na kopačky českého kanonýra, který se z hranice velkého vápna nemýlil. 

Třetím gólem v ročníku se dotáhl na nejlepšího českého střelce v soutěži Jana Holendu z Machačkaly. Vedení však domácí celek neudržel, v 80. minutě vyrovnal Davydov. CSKA se po nerozhodném výsledku posunul ve vyrovnané tabulce do čela o skóre před Petrohrad a Machačkalu, navíc má zápas k dobru.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...