Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Real i díky dvěma Ronaldovým penaltám vyhrál 4:1 šlágr ve Valencii

Sport

  18:30
MADRID - Fotbalisté Realu Madrid zvítězili ve španělské lize na hřišti třetí Valencie 4:1, na dnešního soupeře ztrácejí dva body a mají zápas k dobru.

Cristianovi Ronaldovi už to zase střílí. foto: ČTK/AP

Bosák: Ztráta Ligy mistrů? Komerční televize ji mají i v dalších zemí. Bohužel

Hvězdný portugalský útočník Cristiano Ronaldo vstřelil v prvním poločase dvě branky z pokutových kopů a načal druhou stovku proměněných penalt za kluby a reprezentaci.

První pokutový kop Ronaldo proměnil v 16. minutě, poté co ho ve vápně fauloval Montoya. 

Na druhé straně musel Navas zasáhnout proti Kondogbiově ráně. Sedm minut před přestávkou Montoya zavinil další penaltu, když vrazil do Benzemy, a Ronaldo se znovu nemýlil.

Valencie se ale nevzdala a vytvořila si několik příležitostí, z nichž tu v 59. minutě proměnil hlavou po Parejově rohovém kopu Mina. 

Cristiano Ronaldo se svým pátým Zlatým míčem.
Zklamaná hvězda Realu Madrid Cristiano Ronaldo.

Vyrovnat mohl posléze právě Parejo, Navas ale jeho střelu z hranice šestnáctky vyrazil nohou. V závěru definitivně rozhodli o výhře „Bílého baletu“ Marcelo a Kroos. Real ve Valencii zvítězil poprvé od prosince 2013.

V záchranářském souboji ztratila La Coruňa dvoubrankové vedení a remizovala s Levante 2:2. 

Ani jednomu z týmů se nedaří: Deportivo z posledních šesti duelů získalo dva body, Levante čeká na výhru dokonce už devět zápasů.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...