Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

‚Řekněme ne rasismu.‘ Za partnerku má Češku, kapitán Finů však stojí na straně parťáka Kamary

K Česku má díky své partnerce blízko, ale ve sporu mezi Ondřejem Kúdelou a Glenem Kamarou stojí jednoznačně za svým reprezentačním spoluhráčem. Tim Sparv, kapitán finských fotbalistů, vyzývá: „Řekněme ne rasismu!“E
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Kamara je ubožák, který neunesl porážku. Rangers hráli jako prasata a jestli mu Kúdela řekl nebo neřekl opice je úplně jedno. Rasismus je nástroj v rukou černochů, kterým nás světlejší jen terorizují!

0 0
možnosti
OU
OU
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU
PM

P18a53v77e54l 31M60a34š42e68k

23. 3. 2021 17:49

Nadšení z výborného výkonu a postupu zazdil napřed Kúdela, pak i jeho spoluhráč, kterému připadalo vtipné komentovat ten výrok. A k tomu šílená nekomunikace vedení Slávie, když Tvrdík halekal, že si objednali policii na ochranu a odvoz na hotel, ale když to policie popřela, tak mluvčí Slávie Býček řekl, že kontaktovali českou ambasádu ?!, a že před hotelem stála policejní hlídka.

PR práce vedení Slávie naprosto selhala, a k tomu to ještě bezmozci ultras dorazili svým plakátem, kde vlastně stejným způsobem urazili i hráče vlastního týmu Rv

0 0
možnosti
JH

Problem verohodnosti pana Kamary vidim v nasledujicim. Podle videa si pan Kudela zakryl usta na dobu lehce presahujici jednu sekundu. Podle pana Kamary a dalsich jeho spoluhracu behem teto vteriny stacil prohlasit (cituji):"You are a f.....ing monkey, you know you are."

Kterykoliv vlastnik hodinek s vterinovou rucickou si muze snadno overit, ze allophon (a vlastne ani rodily anglophon) proste nemuze byt fyzicky schopen ucinit toto prohlaseni v danem casovem useku.

Problem s lhanim je v tom, ze verohodnost vyzaduje urcitou miru inteligence.

0 0
možnosti