Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Roberto Carlos chce hrát za Chelsea

Sport

  15:14
LONDÝN - Brazilec Robero Carlos, jeden z nejlepších a nejúspěšnějších krajních obránců historie a nyní hráč tureckého Fenerbahce Istanbul, by si rád zahrál pod novým trenérem Luizem Felipem Scolarim v Chelsea. Pětatřicetiletý levý bek s výjimečně tvrdou střelou, který přišel do Fenerbahce loni z Real Madrid, se Scolarim získal v roce 2002 titul mistra světa.

Roberto Carlos oslavuje vstřelení gólu Dynamu Kyjev. foto: ČTK

"Jsem ve Fenerbahce šťastný, ale mám rád nové výzvy a angažmá v Chelsea by bylo určitě hodně atraktivní ", citoval Roberta Carlose britský list The Daily Star. "Vím, že Scolari hledá lidi, které zná a kterým důvěřuje, ale zatím jsem s ním od jeho příchodu do Chelsea neměl příležitost mluvit ", dodal Brazilec.

Scolari, jenž v posledních šesti letech trénoval portugalskou reprezentaci, si už do svého nového působiště přivedl záložníka Deka z Barcelony a očekávají se další jména. Spekuluje se o tom, že má zájem o hráče, které dříve vedl v brazilské či portugalské reprezentaci.

Autor:

Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby
Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby

Přebalit, vykoupat, umýt hlavu, pořádně promazat celé tělíčko... Skvělým parťákem pro takový večerní rituál je sebamed Baby. Sháníte-li jednoho...