Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
130 let

Lidovky.cz

Schuster v Realu skončil! Nahradí jej Ramos

Sport

  13:17aktualizováno  14:50
MADRID - Bernd Schuster je již bývalým koučem Realu Madrid. Nedočká se tak utkání v Lize mistrů, ani víkendového šlágru španělské ligy na Camp Nou proti Barceloně. Atmosféru tohoto zápasu zažije poprvé španělský odborník Juande Ramos, který s FC Sevilla dvakrát vyhrál Pohár UEFA.

Mise Juande Ramose (vpravo) v Realu začíná. Vlevo sportovní ředitel Predrag Mijatovič. foto: www.realmadrid.com

Real v neděli prohrál v La Lize na Santiago Bernabeau s FC Sevilla 3:4 a po 14 ligových kolech ztrácí na pátém místě už devět bodů na vedoucí Barcelonu. Tento fakt by nejspíše ještě německý stratég, který dotáhl tým k titulu v minulé sezóně ustál.

Osmačtyřicetiletý Schuster ale v pondělí dopoledne nechal slyšet, že je v současné době nemožné, aby jeho tým vedoucí Barcelonu porazil v neděli v El Clásicu - ZDE KVÍZ O ŠLÁGRU ŠPANĚLSKÉ LIGY. A to mu zlomilo vaz. Jak jsme již včera avizovali, reakce vedení na poraženecká slova, teď již bývalého kouče, na sebe nenechala čekat dlouho - CO ŘEKL SCHUSTER - ZDE.

Sportovní ředitel Realu Predrag Mijatovič před pár minutami na tiskové konferenci v Madridu spolu s generální ředitelem klubu Miguelem Ángelem Arroyem oznámil, že Schuster končí a nahradí jej ještě nedávno kouč Tottenhamu, čtyřiapadesátiletý Junde Ramos.

Ten sice na ostrovech neuspěl a odešel potupen, ovšem ve Španělsku má ohromný kredit, především díky svému působení v FC Sevilla, kterou dotáhl na špičku La Ligy a vyhrál s ní dvakrát Pohár UEFA. V Realu má nyní šanci napravit si pošramocenou reputaci. Začal již dnes.

"Real je týmem, který odehraje každé utkání s maximální motivací. Barcelona hraje skutečně velmi dobře, ale Real má dostatečnou sílu na to, aby se nevzdával na jakémkoliv stadionu světa," prohlásil nový kouč "Bílého baletu" a rýpnul si tak nepřímo do svého předchůdce. Potvrdí se jeho slova proti Zenitu a v neděli na stadionu FC Barcelona?

Autoři:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!