Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

21:31
První poločas skončil. Slávisté musí přidat, jinak v Evropě skončí již za 45 minut!
21:27
44. minuta: Tlak Slavie se nekoná. Hosté hrají velmi chytře, dobře přistupují k domácím hráčům a ty nemají moc času něco s míčem vymyslet.
21:23
39. minuta: David Hubáček vypálil z 20 metrů - Rost z námahou vyrazil na roh. Z něj zahrozil z brejku opět Olič.
21:20
35. minuta: Slávisté jsou podráždění. Karel Jarolím vylétl jako papírový čertík z krabičky na 4. rozhodčího a už zbytek zápasu bude sledovat na tribuně. Krajčík na půli nesmyslně skluzem sestřelí Oliče a vidí "jen" žlutou kartu.
21:16
30. minuta: Je zle! Hamburk vede!!! Petrič vypálil zpoza vápna, míč byl sražen k Oličovi,který byl na hraně ofsajdu (podle televizních záběrů bylo vše v pořádku) a míč zasunul křižně k tyči podél Vaniaka - 0:1.
21:13
Udějte si silné kafe, dnešní zápas nejspíše nevybočí ze šedi, kterou Slavia předvádí v pohárové Evropě.
21:12
Jak se dávají branky favoritům ukazuje slávistům Žilina. Ta vede po první půlhodině ve Villa Parku na Aston Villou 2:0!!!
21:08
Polovina první půle za námi a zápas spíše zatím nudí. Kromě pečlivých obran a přílišné tvrdosti toho ani jeden ze soupeřů příliš nepředvedl.
21:06
22. minuta: První roh domácích, který vybojoval po špatném centru M. Jarolíma Necid. Domácí z něj Rosta ale neohrozili.
21:04
18. minuta: Slavia se dostala do první postupné akce, Švento našel Belaida, ten přihrál Markovi Jarolímovi. Ten chtěl vysunout Necida, domácí snajpr byl v ofsajdu.
20:59
15. minuta: První střelou z dálky se přihlásil o slovo David Jarolím, mířil ale vedle Vaniakovi branky. O chvíli později se cpe do šance Olič, Brabec jej zastavil.
20:57
12. minuta: Belaid dostal loktem od Aogem a trenér Jarolím má tvrdou slovní přestřelku se čtvrtým sudím. Chtělo by se to zase soustředit na fotbal!
20:55
11. minuta: Začíná se přitvrzovat. Necid u postranní čáry fauloval Benjamina, ovšem nakonec z něj utržil sám zranění.
20:54
8. minuta: Zatím se hraje hlavně ve středu pole. Hra je hodně opatrná.
20:47
5. minuta: Necid je poprvé v pokutovém území hostí, Mathijsen je ovšem u míče dříve.
20:47
Stadion v Edenu je téměř vyprodán, doufejme, že domácím pomůže ke skvělému výkonu a vítězství.
20:43
Zápas Poháru UEFA Slavia-Hamburk začíná. Domácí musí vyhrát, pokud chtějí myslet na postup, to samé ale platí i pro soupeře, remíza vlastně nic neřeší. Ještě vám dlužím trojici rozhodčích. Jsou jimy - Selcuk a na čarách Cem a Akkin. SLAVIA DO TOHO!!!
20:25
Dvojice kapitánů - domácí Brabec a hostující David Jarolím přivádějí aktéry zápasu na hřiště. Slávistický kotel bouří! Slavia do toho! Červenobílá síla!
20:20
A zde je sestava soupeře - v základu nechybí kapitán David Jarolím: Frank Rost - Alex Silva, Bastian Reinhardt, Joris Mathijsen, Marcell Jansen - David Jarolím, Guy Demel, Collin Benjanin, Dennis Aogo - Mladen Petrič, Ivica Olič.
20:18
Do výkopu chybí půlhodinky - zde je sestava Slavie. Karel Jarolím nasadí do boje jen jednoho klasického útočníka: Vaniak - Krajčík, Brabec, Suchý, Hubáček - Belaid, Tavares, M. Jarolím, Černý - Necid, Švento.