Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej
130 let

Lidovky.cz

Šmicer: Ještě končit nehodlám!

Sport

  0:57
PRAHA - Tak tomu se říká skutečná bomba. Slávistické štístko - brzy šestatřicetiletý Vladimír Šmicer - poslal radost fanoušků svého klubu do ještě vyšších sfér. Chvíli po začátku oslav 17. mistrovského titulu oznámil obětavý záložník, že rozhodně s fotbalem končit nehodlá. Rád by totiž pomohl Slavii k mistrovskému hattricku.

Slávistický záložník Vladimír Šmicer. foto: ČTK

Šmicer se zotavuje z operace pravého kolene, které mu dávali v polovině dubna dohromady odborníci v belgických Antverpách.

Zkušený záložník, který v letošní sezoně odehrál osm ligových zápasů a vstřelil tři branky, nemohl samozřejmě chybět během zápasu na Žižkově, ani při následných oslavách titulu v Edenu.

A právě před slávistickým svatostánkem nadšenému publiku oznámil: " Opravdu mne mrzí, že jsem nemohl klukům letos pomoct k titulu více, ale doufám, že mužstvu pomůžu příští sezonu. Motivace mi totiž nechybí a pokud to bude možné, rád bych ještě rok pokračoval. Jsem moc rád, že kluci zápas s Viktorkou zvládli a titul obhájili."  

Slávističtí fandové tak mají o důvod navíc se těšit na novou sezonu, ve které bude jejich oblíbený klub startovat v předkole Ligy mistrů a obhajovat druhý mistrovský titul v řadě. Pomůže jí "štísko" k dalším metám?