Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sport

Snídani jsem měl a nejsem komediant jako Son, vzkazuje Solskjaerův syn Mourinhovi

Ole Gunnar Solskjaer, Jose Mourinho a Noah Solskjaer. foto: Reprofoto

OSLO - Syn trenéra fotbalistů Manchesteru United Oleho Gunara Solskjaera ubezpečil, že od svého otce vždy dostává najíst. Noah tak reagoval na úsměvnou slovní přestřelku mezi bývalým norským reprezentantem a koučem Tottenhamu Josém Mourinhem po nedělním vzájemném zápase anglické ligy.
  17:47

Solskjaera naštvala situace z 33. minuty. United vstřelili úvodní gól, který ale rozhodčí po zhlédnutí opakovaných záběrů neuznal, protože Scott McTominay předtím udeřil do obličeje Son Hung-mina a domácí útočník se na zemi teatrálně svíjel bolestí. 

Trenér „Rudých ďáblů“, kteří v Londýně zvítězili 3:1, v televizním rozhovoru řekl, že pokud by jeho syn zůstal na zemi tři minuty a potřeboval pomoc od deseti spoluhráčů, nedal by mu najíst.

Tohoto výroku se chytil Mourinho a prohlásil, že korejský reprezentant má velké štěstí, že jeho táta je lepším člověkem než Solskjaer. Podle portugalského kouče jako otec musíte své děti pokaždé nakrmit bez ohledu na to, co udělají. I kdybyste kvůli tomu musel krást.

S obhajobou Solskjaera přišel jeho syn Noah, který hraje za norský Kristiansund. „Hodně jsem se v neděli nasmál. Vždycky dostávám najíst, o tom mohu všechny ubezpečit,“ uvedl Solskjaer pro místní list Tidens Krav.

Přiznal, že se stal terčem mnoha vtípků a spoluhráči se ho na pondělním tréninku ptali, zda měl snídani. „Nikdy jsem se neválel na hřišti tak jako Son Hung-min. Mourinho pravděpodobně chtěl jenom odvést pozornost od faktu, že prohráli,“ dodal dvacetiletý záložník.

Autoři: ,

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Zahradník/údržbář budov

Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Praha