Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Šokující závěr! Slavia přišla o postup gólem z 93. minuty utkání

SLEDOVALI JSME ON-LINE + OHLASY Tak tomu se říká krutý závěr pro jednu stranu a šťastný pro druhou. Téměř celé odvetné utkání 3. předkola Ligy mistrů vedla Slavia v Edenu nad Šeriffem Tiraspol 1:0. Ovšem o postup nakonec sešívaní přišli - v 93. minutě se trefil v poslední akci hostí hlavou kapitán Tiraspolu Nadson a rozhodl o tom, že do 4. předkola postupují právě Moldavané. Poprvé v historii.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gott

6. 8. 2009 21:05
No a?

Zase zaprdění čecháčci nepřekročili svoji řeku Styx.A to je jen dobře.Koho zajímá česká zakopávaná?Možná několik psychycky narušených jedinců.Mám rád fotbal a dokonce jsem ho i rád hrál a poměrně dobře,ale nemůžu český,slovenský,maltský atd. fotbal sledovat.Moje mužstvo jsou dlouhá léta Bremy a Německá a Argentinská galapředstavení.Jarolím je blb a dobře mu tak,pokud stále budou na prodej dobří hráči i když jich je málo  a zůstanou jen ohřívači lačky,no ...

0 0
možnosti

MK

8. 8. 2009 2:46
Re: No a?

Nebudte ignorantni...

0 0
možnosti

Pete Brich

6. 8. 2009 17:20
Osvědčená taktika přináší očekávané výsledky.

Získá-li se sebemenší náskok doma nebo venku, začne se hrát zaháněná, dokud to soupeř neobrátí a postup je definitivně v háji. Pak se teprve zas začne myslet na fotbal.

Myslel jsem, že náš fotbal, když už vypadl ze světové špičky, bude alespoň evropský průměr.

No, myslím, že ode dna už nejsme daleko.

PB

0 0
možnosti

MK

7. 8. 2009 8:30
Re: Osvědčená taktika přináší očekávané výsledky.

Opravdovy test jak uspesny jste se ukaze az jak vysoko se odrazite zpet nahoru potom co dopadnete na dno...

0 0
možnosti

autor

6. 8. 2009 15:08
no nazdar

no nazdar

0 0
možnosti

Petr K.

6. 8. 2009 12:37
JE TO VŠECHNO JEN ČESKÁ MENTALITA.

České myšlení  je založené na představě zisku při nejmenší možné námaze. Z téhle úvahy potom vychází minimální snaha,

nadšení a radost z akce. Potvrzují to slova po prohrách Čechů: chybělo srdíčko, štěstíčko,  hráli

jsme dobře ale měli jsme smůlu aj. S anglo-saským vnímáním světa a přístupem k věci se srovnávat můžeme jen těžko. Dokud svíčková bude stát  70 Kč

(2,7 Eur), zatímco špagety v obyčejné hospodě v Itálii  8 Eur (208

Kč) nic se nezmění. A změní se to vůbec někdy? Porovnejte příjmy prvních 30 fotbalových týmů v Evropě a náklady, které vydají na hráče. Kolik je to procent ? A kolik to dělá procent u Sparty nebo Slávie, které by jistě chtěly být mezi nejlepšími ? Jinými slovy: čeští hráči za svůj výkon berou v porovnání se zahraničím velmi mnoho  - a za nic !!!!

0 0
možnosti

MK

7. 8. 2009 8:25
Re: JE TO VŠECHNO JEN ČESKÁ MENTALITA.

To je dobre porovnani...

0 0
možnosti

koks

6. 8. 2009 10:38
Bum a je to tady

Toho, co se stalo Slavii, jsem se (možná jako jeden z mála) obával už od okamžiku losu. Soupeř, se kterým Slavia může vypadnout a přitom to bude docela ostuda. Když jsem se podíval na klubové stránky Sheriffu a zjistil, že klub má překvapivě špičkové zázemí, mé obavy ještě zesílily. Jen mě mrzí, že k tomu došlo tak fatálním způsobem. Tedy překvapení, ale ne zas tak velké. Skoro bych řekl - typická Slavia. Když mohla na jaře Slavia dvakrát prohrát se Slováckem, které se ve druhé lize sotva zachránilo, proč by nemohla vypadnout s Tiraspolem? Příčiny jsou podle mě jasné: každou půlsezonu dochází k obrovské fluktuaci hráčů, mužstvo se pak dlouho sehrává a obtížně se hledá optimální sestava, neboť řada hráčů je z formy nebo dokonce na Slavii nemají. Třeba jako Fořt, který se chytil až v závěru jara, nebo Besta, který se nechytil vůbec. A nyní třeba Vlček, který se vrátil proto, že v Belgii nedával góly. A kdo má potom ty góly dávat? Když se objeví Necid, okamžitě se prodává do Ruska za 100 mil. Co na tom, že teď kvůli tomu Slavii uteklo nejméně 200 mil. za LM a že Necida mohla prodat za pětinásobek, pokud by se v LM zviditelnil.

0 0
možnosti

františek

6. 8. 2009 11:34
Re: Bum a je to tady

asi tomu ani oni nevěřili, že by se Necid v LM zviditelnil, tak ho prodali za co to šlo, na to jaký se tady hraje fotbal, tak jeho cena byla dost vysoká

0 0
možnosti

-ferry-

6. 8. 2009 9:52
Pokud vím...

... tak Jarolím vyházel snad polovinu mančaftu s tím,že se už nehodí do koncepce.Měli by se ve Slávii zeptat na tu koncepci.Jako loňský Trenér roku asi vyhozen nebude,možná za rok.Pak vezme repretým...

0 0
možnosti

Milan

6. 8. 2009 9:44
přeplácení fotbalisté

Nemůže to jinak dopadnout, když naše pseudohvězdy mají své jisté. Stačí po takovémto výkonu snížit mzdu na 30 000 Kč/měsíčně (pořád je to víc než je průměrný plat) a hoši se budou se muset starat. Taky by se měli zamyslet sponzoři. Do takových diletantských klubů může dát prachy jen cvok. A 400 za vstupenku na takovéhle srágory si začnou lidi také rozmýšlet. V neposlední řadě by se měl tisk zamýšlet nad hodnocením průběhů zápasů ligy "pěkný defenzivní zápas" a nazývat věci pravou mírou "neschopnost ani jednou za zápas vystřelit". Tohle udělali před lety ve Španělsku (když tam kluby hrály hlavně "dozadu")  a podívejte se jak tam liga frčí. Pseudohráči si musí uvědomit pro koho tady jsou.

0 0
možnosti

sXl

6. 8. 2009 9:41
Děkuji vedení Slavie

že tu ostudu neviděla celá republika.Myslím ,že tentokrát reálně zhodnotili své šance proti "silnému" soupeři, a zamezili TV vysílání.

0 0
možnosti

DoktorVektor

6. 8. 2009 9:30
Hlavně že se Jarolím vykašlal na repre...

Když vidím jak je to se Slávií každý rok nahorů a dolů, ani to tak nemrzí...

0 0
možnosti

františek

6. 8. 2009 8:46
Jak rozmazlený frackové,

miliony z LM prostě bez fotbalu nedostanou!

Už by jim to snad mělo dojít, pořád si na něco hrajou a myslí si, že když se dívali v tv na Ronalda, tak jsou hned všichni trenéři a fotbalisti - nejsou a 95% z nich nikdy nebude!

0 0
možnosti

VL

6. 8. 2009 9:38
Re: Jak rozmazlený frackové,

Vzhledem k tomu, že nedostanou prachy za LM, tak nepřiplavou rozhodčím "kapříci", Černému a spol nepomůže jejich herecké umění a Slávie bude muset hrát na rovinu. Tedy je to pozitivní pro ligu.

0 0
možnosti