Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
130 let

Lidovky.cz

Online reportáž

18:02
SPARTA: Trenér Chovanec: "Oba týmy jsou na tom skoro stejně, dvoubodový rozdíl není podstatný, vyhrát musíme my i Kluž"
18:01
SPARTA: Nejzkušenějším hráčem soupeře z pohledu evropských pohárů je Jusuf Koné, který působil mimo jiné v Lecce a Rosenborgu Trondheim.
17:35
SLAVIA: Předpokládané sestavy: Valencie: César Sanchéz (Moya) - Miguel, Navarro (Alexis), Dealbert, Bruno - Albelda, Banega, Pablo, Mathieu - Mata, Žigič (Villa). Slavia: Vaniak - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Čelůstka - Ragued, Trapp - Vasiljevič (Vlček), Belaid, Hloušek - Šenkeřík.
17:20
SLAVIA: Letos se jí v pohárech nedaří. V Evropské lize po porážkách 0:2 v Janově a 1:5 doma s Lille uzavírají tabulku skupiny B a se skóre 1:7 jsou nejhorším týmem v soutěži.
17:17
SPARTA: Předpokládané sestavy: Sparta: Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Kalouda, Vacek, Kucka (Kovba), Zeman - Wilfried, Kadlec. Kluž: Stancioiu - Panin, Muresan, Cabrera, Edimar - Dani, Culio, Peralta, Deac - Nei, Traoré.
16:54
SPARTA: Na Letné bude rozhodovat trio ruských rozhodčích - jako hlavní osmatřicetiletý Alexej Nikolajev, jenž ještě nikdy zápas českého mužstva neřídil. Pomáhat mu budou asistenti Baryšnikov a Drozdov.
16:54
SPARTA: Její podzim je jako na houpačce: výhra nad Panathinaikosem, vzápětí propadák v aténské odvetě, výborný zápas proti Eindhovenu, následně selhání v Kodani.
16:45
Pokud chtějí pražská S pomýšlet na postup, musí bodovat. Slavia dosud dvakrát prohrála a teď ji čeká zápas na půdě největšího favorita skupiny Valencie. Sparta má na kontě jen o bod víc a s rumunskou Kluží také nutně potřebuje výhru.