Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Štajner si zranil stehenní sval, na podzim nejspíš dohrál

Sport

  18:27
TEPLICE - Liberecký fotbalista Jiří Štajner zřejmě přijde o poslední dvě kola podzimní sezony první ligy. Novinářům to po dnešním utkání v Teplicích řekl trenér Jaroslav Šilhavý. Opora Slovanu má podle něj zraněný stehenní sval.

Slovan Liberec - Mladá Boleslav. Vlevo hráč Slovanu Liberec Jiří Štajner a jeho spoluhráč a střelec první branky Dzon Delarge foto: ČTK

Šestatřicetiletý Štajner je jedním ze základních stavebních prvků liberecké ofenzivy, v Teplicích se ale neobjevil ani mezi náhradníky. "Má svalové zranění, vypadá to, že na podzim dohrál. Je to dolní končetina, nebudeme to víc specifikovat," řekl novinářům mluvčí klubu Lukáš Váňa.

Trenér byl později konkrétnější, Štajner se podle něj zranil v předchozím ligovém zápase se Slováckem. V něm v 89. minutě střídal. "Stěžoval si na stehno, takže se udělalo vyšetření a dopadlo to takhle," řekl Šilhavý, jehož svěřenci v Teplicích prohráli 0:3.

Absence Štajnera podle něj může být citelná, stejně jako letos v létě. Štajner tehdy na začátku srpna prodělal plicní embolii a vrátil se až za měsíc a půl. Liberec čekají před koncem podzimní sezony ještě zápasy s Plzní a na Dukle.

Autoři: ,

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!