Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Teplice neprohrály ani v Ostravě, nuda na Letné bez branek

Sport

  18:58
PRAHA - Lídr ligy z Teplic zůstává neporažen. Ani na hřišti Baníku tým z lázeňského města neprohrál a po remíze 2:2 zůstává v čele ligy. Další bezkrevný výkon předvedla Sparta. Doma s Plzní hrála 0:0. Liberec se výsledkově chytil proti Slovácku, které zdolal 2:0.

Baník - Teplice. foto: ČTK

Baník Ostrava - Teplice 2:2 (1:1)

Branky: 1. Strnad, 48. Lička - 3. Vachoušek, 68. Kalivoda. Rozhodčí: Příhoda - Vysloužil, Teuber. ŽK: Lička, Mičola - Mareš, Vachoušek, Elsamni, Kalivoda.
Diváci: 6456.

Divoký začátek měl dnešní střet fotbalistů Ostravy a Teplic. Kdo přišel na stadion s menším zpožděním přišel hned o dvě branky. Skóre otevřel domácí Strnad, ale parádní ranou srovnal Vachoušek. Naději na tři body dal Baníkovcům hned po přestávce Lička, ale konečnou dělbu bodů zařídil Kalivoda další ranou z dálky.

AC Sparta Praha - FC Viktoria Plzeň 0:0

Rozhodčí: R. Hrubeš - Chytil, Marek. ŽK: Střeštík, Řepka, Hušek - Bakeš, Bystroň, Limberský.
Diváci: 7520.

Po skvělém výkonu proti PSV v Evropské lize se Sparta propadla do ligové šedi. Po matném výkonu v Brně předvedla to samé dnes na Letné proti Plzni. Do brankové příležitosti se prakticky nedostala, naopak mohla jen děkovat hostům, že některé nadějné situace neřešili lépe. Remíza 0:0 však přesně vystihuje průběh podprůměrného duelu. Sparťané proti Plzni pošesté v sezoně uhráli pouze remízu.

FC Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 2:0 (1:0)

Branky: 16. Gebre Selassie, 50. Blažek. Rozhodčí: Adam - Peřina, Santarius. ŽK: Struhár, Perůtka, Ondřejka (všichni Slovácko). Diváků: 3732.

Liberec konečně vybředl z výsledkové krize. Dnes to odneslo Slovácko, které bez distancovaného Švancary ještě nevyhrálo a propadá se tabulkou až skoro ke dnu.

Autor: