Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav
130 let

Lidovky.cz

Titul Krále Prahy zůstal sešívaným

Sport

  10:24
PRAHA - Poslední hádanka gambáč ligy je vyluštěna. Po remíze v Edenu zůstává titul Krále Prahy našim barvám, přestože to byly nervy. Sparta zřejmě pomocí rudé magie dokázala vstřelit gól aniž by se dostala do šance a další mocné kouzlo dosedlo na naše útočníky, kteří nedali gól z několika výborných příležitostí.

Radost fotbalistů Slavie po vyrovnání. foto: Jindřich Mynařík, Lidové noviny

Ta hodina vedení sralty (počítám i přestávku) rozhodně milá nebyla. Ovšem ve druhém poločase vypadal obrana soupeře jako plaňkový plot a všechny balony se pouze odrážely do různých stran. Mezírky se však našly a můžeme si jen drbat hlavu, že si rudoši nevezou na Letnou zaslouženou prohru. Však to uznal i ó z největších Pepa I. Chovanec. A to už je co říct.


Švento na levé kraji létal jako f-jednička, náš fotbal byl plný rychlosti, pohybu a nasazení. Jarolímovi se navíc vydařila všechna střídání a o atmosféře snad netřeba ani mluvit. Dokonce i tradiční letenská zvěř se v Edenu poměrně uklidnila a spokojila se jen s chabými světlicemi a oblíbeným „Jude Slavie“. Ale asi nemůžeme mít všechno.


Včerejší mač jasně ukázal, kdo je nejlepším týmem v republice. Ne že by se bylo čím chlubit, ale nakonec to u srdce zahřeje. A ještě mnohem krásnější by ten pocit byl, kdyby brankou skončily i mistrovské nůžky, jimiž zastříhal Švento. Nebo nákop Báry Špotákové. Avšak důležité je, abychom nepolevili, jen výš jen dál!



Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby
Večerní parťák na koupací rituál: Vyhrajte balíček od sebamed Baby

Přebalit, vykoupat, umýt hlavu, pořádně promazat celé tělíčko... Skvělým parťákem pro takový večerní rituál je sebamed Baby. Sháníte-li jednoho...