Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Trapas v Kolumbii. Při minutě ticha oplakávali hráče, který byl na hřišti

Sport

  11:45
SANTA FE - Tohle se vedení fotbalistů kolumbijského Santa Fe vůbec nepovedlo. V zápase Poháru osvoboditelů, tedy jihoamerické obdobě Ligy mistrů, proti brazilskému Santosu uctil celý stadion minutou ticha památku hráče z týmu soupeře Ricarda Oliveiry. Problém byl však v tom, že Brazilec byl živý, navíc v základní jedenáctce Santosu!

Útočník Santosu Ricardo Oliveira byl na hřišti, přesto mu hráči vzdávali hold. foto: Twitter

Brazílie po 30 letech zná mistra fotbalové ligy. O vítězství Recife rozhodl soud

„Dámy a pánové, prosím povstaňte a vzdejte hold minutou ticha památce Ricarda Oliveiry, hráče Santosu,“ znělo z ampionů na stadionu Santa Fe.

Samotný Ricardo však hlášení nevnímal, protože prý byl v předzápasovém tranzu.

Celá věc byla podivnější o to více, že některým hráčům Santosu se leskly při „vzpomínce“ na Santose v očích slzy. Nejspíš i oni byli při hlášení v tranzu a nevnímali, že oplakávají svého živého spoluhráče.

Hold měl totiž být vzdán bývalému fotbalistovi Santosu Alexandremu de Carvalho Kanecovi, který zemřel krátce před duelem.

Zajímavostí je, že brazilská média o výkonu nebohého Ricarda, který byl v 70. minutě vystřídán, referovala tak, že prý působil na hřišti jako neviditelný duch.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...