Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Sport

Trenér PSG byl nucen vystřídat svojí hvězdu. Di María čelil vykradení, během loupeže tam byla jeho rodina

Di Maria po boku Neymara slaví branku do sítě Lipska. foto: ČTK

Paříž - Během nedělního ligového zápasu Paris Saint-Germain s Nantes, který francouzští mistři nečekaně prohráli 1:2, se stali dva hráči PSG obětí vloupání. Zloději vykradli dům záložníka Ángela di Maríi a také rodičů kapitána Marquinhose.
  12:01aktualizováno  12:53

Lupiči pronikli do domu Di Maríi navzdory přítomnosti jeho rodiny, podle zdrojů agentury AFP ale nedošlo k žádnému násilí. Pachatelé argentinskému fotbalistovi vyprázdnili sejf, kde měl šperky a hodinky.

Trenér PSG Mauricio Pochettino stáhl Di Maríu ze hřiště v 62. minutě, poté co za ním přišel z tribuny sportovní ředitel Leonardo. Pochettino se svým krajanem prohodil po vystřídání pár slov a Di María okamžitě zamířil do kabiny a poté domů.

Di Maria po boku Neymara slaví branku do sítě Lipska.
Neymar a Ángel Di María slaví rozhodující branku finále francouzského poháru.

„Samozřejmě jsme zklamaní, že jsme ztratili tři body. Ale týmem otřásly záležitosti, o kterých pravděpodobně víte. Není to výmluva, ale byly tam nefotbalové věci, které druhý poločas ovlivnily,“ řekl novinářům Pochettino, jehož svěřenci kvůli nečekané porážce s předposledním týmem tabulky nevyužili šanci dostat se do čela.

Vpád lupičů do domu Marquinhosovy rodiny u Paříže podle AFP provázelo násilí, jež se ale obešlo bez zranění. Jedním z lidí v domě byl otec brazilského fotbalisty.

Letos se už v lednu stal obětí zlodějů jiný hráč PSG Mauro Icardi. Di Maríu už vykradli během jeho působení v Manchesteru United v roce 2015.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!