Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

UEFA zahájila řízení s Kúdelou. Podle Slavie inspektor důkaz nenašel, navrhl prý ale trest pro Kamaru

Etická a disciplinární komise UEFA zahájila řízení s fotbalistou pražské Slavie Ondřejem Kúdelou za údajnou rasistickou urážku záložníka Rangers Glena Kamary v březnové odvetě osmifinále Evropské ligy (EL) v Glasgow. Český reprezentační obránce má preventivně zastavenou činnost na jedno pohárové utkání, ale ke čtvrtečnímu úvodnímu čtvrtfinále EL na stadionu londýnského Arsenalu stejně neodcestoval vinou zranění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K nerasistické urážce se kúdela přiznal, proto asi ten trest jeden zápas.

0 0
možnosti
JN

Svět ovládly liberálfašistické mafie. A UEFA není výjkou. Za likvidační zranění dávají poloviční trest než za tak zvanou 'rasistickou' urážku. Co s tím uděláme? Tyto orgáni jsou přece stále nějakým způsobem voleni.

0 0
možnosti
BK

Kamarovi nakopat kulky a je problém vyřešen.

0 0
možnosti
JF

Už Dr. Jahelka kdysi dávno řekl, že přiznání je sice polehčující okolnost, ale jisté odsouzení...

0 0
možnosti
MV

Ta stopka byla naprosto zřejmá, protože na sebe Kúdela prozradil, že soupeři nadával. Stejně jako když fízlovi na otázku zda víte, čeho jste se dopustil, odpovíte jak trouba, že jste asi jel rychle a dostanete to za litr. Významné bude rozhodnutí o tom bodu s rasismem a Kamalovo napadení. To uzavřeno zatím není

0 0
možnosti
VG

hnus, pořád se ponižují před barevnými,

0 0
možnosti
PV

Británie je ve svém svrabu, kde černá je bílá, nahoře je dole. Umlácení poláci, češi a další nevinní. Osobně být cizinec v GB odjedu jinam.

Tam to nedopadne dobře.

GBT pohlaví to nezachrání...

0 0
možnosti
JN

Asi se jim vyplatí na každém rohu před někým pokleknout. A za takový stát povyšujících se zrádců (mnichovská dohoda/zrada) bojovali a umírali naši i polští předci.

0 0
možnosti