Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

VIDEO Kdo chyboval? Čechovi nevyšla klička po malé domů a nabídl gól soupeři

Sport

  12:19
PRAHA - Fotbalisté Arsenalu dokázali v neděli vyhrát na půdě nebezpečného Evertonu 5:2, díky čemuž se posunuli na páté místo ligové tabulky. Minimálně dva hráči hostí budou chtít na tento duel rychle zapomenout.

Nepovedená klička Petra Čecha. Ten už ví, že Oumar Niasse skóruje do prázdné branky. foto: Reuters

Domácí poslal už ve 12. minutě do vedení parádní střelou kanonýr Wayne Rooney, hosté ale duel rychle otočili až na 4:1. Mimo jiné také zásluhou obránce Nacha Monreala.

Jenže ten ve třetí minutě nastavení vyrobil chybu, kterou nyní řeší fanoušci na sociálních sítích. Na Petra Čecha v brance hostí poslal hodně pomalou malou domů, za kterou vyrazil Senegalec Oumar Niasse.

Odkop byl v tu chvíli hodně nebezpečný, pokud nechtěl poslal český brankář míč do autu, jedinou variantou byla klička. Jenže tam mu nevyšla, Niasse ji vystihl a byl z toho snadný gól pro Everton.

V nedělním večeru to našestí problém co se bodového zisku týče pro „Gunners“ nebyl, kouč Arséne Wenger, který v den duelu slavil 68. narozeniny, by ale se ale jistě raději bez podobných „dárků“ pro příště obešel...

Mimochodem, kdo podle vás na tomto gólu nese větší díl viny - Čech, nebo Monreal?

Anketa

Kdo z hráčů „Gunners“ chyboval při gólu Oumara Niasseho v zápase Everton - Arsenal?

Petr Čech 23
Nacho Monreal 35
Oba 48

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...