Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Přišel, viděl a dal gól. Necid má před duelem se Spartou formu

Sport

  14:28
MOSKVA - Fotbalisté CSKA Moskva v generálce na čtvrteční souboj s pražskou Spartou v Evropské lize porazili Tomsk 3:0. Definitivní podobu výsledku dal v druhé minutě nastavení Tomáš Necid, který se mezi střelce zapsal poprvé od konce července a počtvrté v sezoně.

Tomáš Necid po gólu proti Tomsku.

CSKA za výhrou nasměroval brazilský kanonýr Vágner Love, který otevřel skóre už po 40 vteřinách hry technickou střelou z 25 metrů. Byl to jeho již stý zásah v ruské lize, což se mu podařilo jako vůbec prvnímu cizinci v historii.

Ještě do poločasu pak Vágner Love připravil snadnou střeleckou pozici pro kolegu z útoku Dumbiu a ten bez potíží zvýšil. Minutu před koncem se na hřiště dostal i Necid a i on se dokázal prosadit. V 92. minutě se jako první dostal na malém vápně k míči a bez problémů ho poslal do sítě.

GÓL TOMÁŠE NECIDA PROTI TOMSKU:

CSKA na třetím místě tabulky ztrácí na vedoucí Petrohrad stále osm bodů, oba celky čeká ještě deset zápasů.Tr enér Leonid Sluckij dnes do utkání nasadil sestavu: Akinfejev - Ignaševič, A. Berezuckij, V. Berezuckij, Nababkin - Honda, Mamajev (83. Dzagojev), Šemberas, Oliseh - Dumbia (75. Rahimič), Vágner Love (88. Necid).

svd gi -------------------- Seznam odkazů: http://www.youtube.com/watch?v=gKzclnqEtWs&feature=player_embedded#!

Autoři: ,