Středa 1. května 2024, Svátek práce
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

VIDEO: Ruka, která pomohla Francii a další kontroverzní góly

Pokud fotbalisté Francie vyhrají mistrovství světa, v Irsku jim za to určitě tleskat nebudou. Ostrovní tým po středeční odvetě baráže cítí oprávněnou křivdu, která se mu stala během prodloužení utkání v Paříži.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bower

20. 11. 2009 9:12
dvojita ruka po ofsajdu

to jeste mohl toho brankare i faulovat a stejne by to proslo...

0 0
možnosti

jika

20. 11. 2009 9:09
Henry : "Vinnen je rozhodčí"

Se stejnou logikou pak může zloděj křičet,že sice tu starou paní přepadl a kabelku ji ukradl,ale vinnen je policajt,protože ho nechytil.

0 0
možnosti

Kurva pražská

20. 11. 2009 7:57
symbol fair play :-))

když si toho šmejda představím, jak před pár lety šíleně bojoval proti rasismu a některé kluby včetně naší Spartičky hrály v odporných sešívaných dresech s nápisem "stand up speak up" a přitom tahle kreatura chodila běžně v tričku s bolševickýcm zločincem Che Guevarou, tak jsem mu ty jeho rádoby ušlechtilý cíle nevěřil. Proti Irsku potvrdil má slova, že je to podvodník a šarlatán.

0 0
možnosti

Janči

19. 11. 2009 22:36
žasnem...

Doteraz mnou obdivovaný Henry je pre mňa obrovským sklamaním...nielen pre to,čo predviedol,ale jeho pseudovysvetlenie  "je to vec rozhodcu.." ho degraduje na obyčajného chrapúňa,ktorý náhodou hrá ceľkom dobre futbal..som zvedavý,či mu po zápase niekto podal ruku..smutné..

0 0
možnosti

bh

19. 11. 2009 22:08
Hnus a beznaděj

Nemohu si pomoci, ale....

Pro mne už jsou Francouzi provždy podvodníci...

Tohle by se dělat prostě nemělo, argumentace typu "rozhodčí to dovolil" je směšná, trapná a nechutná...

Ovšem FIFA to nechá být a to je ta beznaděj....

0 0
možnosti

sucharda

19. 11. 2009 21:53
Vážení zastuzení FIFA "souzi"...

...pokud při Vašem stáří a konzervativizmu ihned neschválíte pro vrcholový fotbal,to co je běžné v hokeji,že se o důležitých momentech ve fotbale(kruté fauly,ofsajdy,

a gólové šance atd)nebude zpětně rozhodovat video,tak to bude stálwe korupce a nespravedlnost jako v politice.Viz nově zakládaná Konz.strana L.Vaculíka

 kozojet@seznam.cz

0 0
možnosti

Peter-USA

19. 11. 2009 21:31
Je to hrozne,

souhlasim! Zde se zase ukazuje jak jsou USA v porovnani se zbytkem sveta v naskoku. Zde jsme to vylepsili, Football se hraje tak ze je dovoleno nosit, hazet atd. mic rukama, jen zcela vyjmecne se do micudy kopne. Pokrok je pokrok! Zadne rvacky, emoce, chuligani atd.  Pro staromilce je zde hra Soccer, ta se hraje podle pravidel svetu srozumitelnych. Moc popularni zde neni, presto jsme postoupili , sixth straight World Cup. Pekny den!!!

0 0
možnosti