Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Šíleného kouče chytil při duelu LM amok a rozstřískal střídačku

Sport

  15:59
BASILEJ/PRAHA - Fotbalová Liga mistrů je nejprestižnější klubou soutěží Evropy. Nelze se divit, že při zápasech pochodují nervy hráčům, fanouškům i trenérům. Vše ale má své hranice. Kouč Kluže, které se hrubě nedaří, Sorin Cârţu povolené meze překročil, když v zápase svého celku na hřišti Basileje (domácí vyhráli 1:0) vzteky rozstřískal lavičku.

Basilej - Kluž (Sorin Cârţu).

Běží druhý poločas duelu Ligy mistrů skupiny E mezi domácí FC Basilej a hosty z Kluže. Švýcarský celek vede zásluhou gólu Almerarese z 15. minuty a drží se tak nadále v postupové loterii. Tento výsledek naopak z boje o postup ze skupiny i třetí místo zajišťující alespoň pokračování v Evropské lize, vyřazuje rumunský celek.

A po jedné z dalších hrubic svých svěřenců již neudrží nervy na uzdě pětapadesátiletý kouč Kluže Sorin Cârţu. Nejdříve se opře na střídačce do plexiskla vedle sebe pouze pěstí. Jenže to nechce povolit a tak dostává nefalšovaný amok a následně jej rozkopne. Jako by to ještě nestačilo, bývalý rumunský reprezentant vstává z lavičky a pokud by jej nezastavil asistent, možná by se pustil i do svých svěřenců.

Jeho nepřítomný výraz pak dává tušit, jak silné emoce lomcují s jeho tělem. Ty mimochodem neudržel v závěru na hřišti ani Felice Piccolo a po červené kartě za strčení do protihráče zamířil pod sprchy. Alespoň si v nich nemusel chladit hlavu Cârţu sám. Výbuch vzteku jej navíc bude určitě stát i nějaké to euro...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...