Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

VIDEO: Stanciu v Anglii nepoklekl, chtěl podpořit Kúdelu. Fanoušci na klečící hráče bučeli

Rumunský fotbalista Nicolae Stanciu se před začátkem přípravného zápasu v Anglii nepřipojil k pokleknutí na podporu hnutí Black Lives Matter (Na černošských životech záleží) .
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P73e59t16r 83B94e26r39g

8. 6. 2021 3:53

Poklekávání před černochy je jen důkazem úpadku Západu. Češi nemají důvod se za něco omlouvat. Nebyli otrokáři, jako předkové Američanů, nelikvidovali Židy v koncentrácích, jako Němci, neměli kolonie, Jako Francouzi a Angličané. Nevím proto, proč poklekávají Rumuni. Bravo Niku.

0 0
možnosti
PV

Celý tento liberalne fašistický cirkus s poklekavanim jedno velke pokrytectví. Největší zvěrstva ve 20 století nadelali helmuti. Nakradli biliony ve východní Evropě a poklekavaji?

Nico to idelal správně...

0 0
možnosti
JN

To, co se tu v současnosti děje, lze v klidu nazvat liberálfašismem. I u nás máme minimálně dvě partaje, které do tohoto bratrstva kočičí pracky patří, a to Piráti a TOP.

0 0
možnosti
PM

P21e54t22r 29M30e16d84e57k

7. 6. 2021 8:51

Hm, a presto, pokud jste se dival na vcerejsi Otazky Vaclava Moravce, byl komunista Vojtech Filip ten, kdo se rizcilovat, ze Spolu preventivne nezakroutilo krkem i Schwarzenbergovi za to, ze si dovolil slovne podporit Feriho, jehoz pripad je mimochodem ukazkovy jako odsouzeni nekoho jen na zaklade toho, co o nem nekdo rekl. Od piratu jsem nic podobneho nezaznamenal. Tak merme prosim stejnym metrem vsem na zaklade realnych skutku a ne naseho pravoleveho vnimani sveta...

0 0
možnosti