Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Stěžující si Messi je na tréninku odtržený od zbytku mužstva, o jeho služby má zájem Chelsea

Lionel Messi foto: ČTK

Barcelona - Prohlubující se výsledková krize Barcelony neustále nabízí jednu zásadní otázku. Zůstane Lionel Messi, či po 19 letech opustí katalánský velkoklub? Španělský novinář Guillem Balague tvrdí, že dalším z řady zájemců o služby šestinásobného držitele ceny Zlatý míč je londýnská Chelsea.
  5:00

Při trénincích je odtržený od zbytku a často zakoukaný do země. Lionel Messi nezažívá v Barceloně po setrvání ideální časy. Pod novým trenérem Ronaldem Koemanem mužstvo tápe a po osmi kolech španělské La Ligy se nachází až na 13. místě.

„Už mě trochu unavuje, že za všechno v klubu pokaždé můžu já,“ nechal se slyšet Messi, kterému po této sezoně končí smlouva.

Spekulace o jeho přestupu navíc přiživil španělský novinář Guillem Balague, který má blízko k Barceloně. Na videu na svém YouTube kanálu řekl, že se Messi nachází v přestupových plánech londýnské Chelsea pro příští ročník.

Lionel Messi
Barcelona slaví výhru

Jelikož Messimu končí smlouva, nemusí ho případní zájemci vyplatit klubu, popasovat by se museli pouze s jeho tučným platem. A právě Chelsea, která hledá pod Frankem Lampardem jednu posilu za druhou či Manchester City, jenž se po Messim poptával během jeho sporů s Barcelonou, by případný plat byly schopny zaplatit.

Fanoušci i spoluhráči věří, že Messi prodlouží po aktuální sezoně končící smlouvu. I proto, že minulý měsíc rezignoval šéf Bartomeu, kterého rodák z Rosaria veřejně kritizoval.

Podle aktuální formy katalánského velkoklubu a vyjádření Messiho to ale na jeho setrvání v Barceloně příliš nevypadá.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!