Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vyloučený Vácha: Olympiádu jsem zkazil já

Žádné výmluvy, žádné vytáčky. Záložník fotbalové jednadvacítky Lukáš Vácha sám sebe označil za hlavního viníka toho, že mladí čeští fotbalisté nepostoupili z mistrovství Evropy v Dánsku přes Bělorusku na příští olympiádu. Váchu prý bude dlouho strašit ve vzpomínkách zkrat z 75. minuty, kdy po zahrání rukou dostal druhou žlutou kartu, byl vyloučen a Češi pak v oslabení tři minuty před koncem inkasovali rozhodující branku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J. Farmačka

26. 6. 2011 10:07
Proč tolik povyku pro nic????

Na soupeře nestačili kondičně, technicky ani morálně. Nejsou k tomu dlouhodobě připravováni. Co by dělali na olympiádě, kde hrají mnohem lepší družstva než evropská?

Přišla by ještě větší blamáž. Příště by to chtělo kolem takových mladíků mnohem menší humbuk a očekávání.  

0 0
možnosti
JT

J. Tetenka

25. 6. 2011 21:48
PANE VÁCHA NIC SI Z TOHO NEDĚLEJTE

pravdou je to, že nepojedete na výlet, ale na druhou stranu zasejc nebudete dělat ostudu, horší pro pány bafuňáře, že odměny jsou v prde................

0 0
možnosti
JO

J. Orlík

25. 6. 2011 19:53
Ale jdou s tím sypáním popela na hlavu někam, pane Vácha

Prohrál to celý mančaft, který je přesným obrazem českého fotbalu. Ligou počínaje, seniorskou reprezentací konče. To, že lvíčata nepostoupila na OH v Londýně, začalo už ve skupině.  A táhlo se to až do dnes. Se Španělskem jste vypadali jako vesničtí balíci na plácku s hadrákem, s Anglií to bylo nemlich stejné, jen s tím rozdílem, že jste dali dva góly a to už jste dát nemuseli, a když Angláni otevřeli po vyrovnání obranu, tak jste vstřelili krásný gól. Ale ve hře jste byli stejně směšní, jako swe Španělskem. Úplně stejný fíling ze hry byl se Švýcarskem, a dnes s Běloruskem to nebylo o mnoho lepší. Neschopnost zpracovat míč, neschopnost přesné nahrávky, více méně okamžitá ztráta míče, vzápětí po jeho získání, střelba vůbec žádná, na bránu skoro nula. Tak si tu, pane Vácha, nesypají popel na hlavu, protože u nich bych ještě řekl, že jich bylo, v útoku, vidět. Nebo snad mají, pane Vácha, pocit, že pokud by se nenechali vyloučit, že bychom vyhráli? Nééé, to si nemyslím. A to, že jste dostali gól skoro totožný s tím od Švýcarů, že tedy nebyl nikdo, kdo by útočníka protivníka atakoval na hranici vápna, no, to jsme viděli, za celý šampionát, nepočítaně. Nepostup do Londýna je těžce spravedlivý, vždyť i Bělorusové dali Španělům gól a vedli až do závěru základní hrací doby 1:0 a mohli klidně postoupit do fínále. Což jsem od vás, pane Vácha, vůbec neočekával.

0 0
možnosti