Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Vzhůru za obhajobou

Sport

  10:29
PRAHA - Dny útrpného čekání na start ligy se pomalu krátí a o víkendu už můžeme z vesela vyrazit za obhajobou titulu. Optimismus je na místě, neboť Slavia se nevydal v někdejších šlépějích svých (mohutný výprodej po titulu v roce 1996) nebo Sralty (nesmyslné nákupy předražených třicátníků ve všech letech po titulu).

Slavia slaví! foto: Lidovky.cz

Karel Jarolím si zadělává na rekord v délce působení trenéra u ligového týmu, a zatímco s posilami na Letné se fotí Pepa Chovanec, u nás se posiluje až po zralé úvaze a největší slovo má právě Kája.

Přestupové léto nebylo nijak horké. Zbavili jsme se dvou nevyzpytatelných personb a odejít museli jen ti, co na sešívaný dres prostě nemají. Konečně se podařilo najít někoho schopného na levou stranu obrany (sorry Hubi, ale ty to nejsi) a hezky se nám rozrůstá francouzská kolonie. Navíc postupně rozebíráme tým Interu Milán, a já už vyhlížím dobu kdy ulovíme Brazilce Adriana, kterému se v Itálii nelíbí. Nakonec, jak zní okřídlené klišé, největším posílením je, že nikdo z úspěšného týmu neodešel. Čaroděj Vaniak prodloužil na další mistrovskou sezónu a skvěle se nám rozstřílel Necid.

Naopak nenávidění Rumuni pokračují v sestupném trendu, nepomůže jim ani Lavička na lavičce. Mohou být pro novou sezonu ještě nadějnější vyhlídky? No jistě, málem jsem zapomněl na vyprodaný Eden! Obhajoba čeká!

Chcete nám sdělit jak vnímáte působení svého týmu v lize, máte možnost zde

Autor: