Středa 1. května 2024, Svátek práce
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Za fotbalovou Ligu mistrů si diváci zaplatí, na Nova Sport

Přímé přenosy fotbalové Ligy mistrů byly dosud výsadní záležitostí programu České televize. Jenže konkurence od podzimu mění zavedené pořádky. Do boje o diváky vyráží Nova Sport, která získala vysílací práva na nejprestižnější klubovou soutěž.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mirek

25. 8. 2009 11:39
Je možno platit pouze Nova Sport?

Svého času jsem si platil Galaxii sport, cca 1150 kč ročně, ovšem pak její práva přebrala Nova Sport, problém byl v tom, že nebyla v nabídce sama, ale přilepená k celému balíku programů, které se sportem nemají nic společného a o to ovšem také dražší. Po zkušenostech, které jsem udělal svého času s komentátory Novy při sportovních přenosech, jsem se neodvážil tento program předplatit a raději se dívám na satelitu - Eurosport, DSF, občas něco dá i TV Galicia, ESP, RAI1, sem tam i portugalská TV1 a tak podobně, chce to jen si vybrat. Než Poulíčka, tak raději zaplatit přes VISA kartu 48 EU na tři roky a dívám se na Watch Live Football...

0 0
možnosti

Evžen Huml

6. 8. 2009 12:16
Bundesliga

na Eurosportu 2? Koukal sem do programu na víkend ale fotbal z Německa sem tam teda nenašel....

0 0
možnosti

Zdeněk

6. 8. 2009 10:26
poplatky

Česká veřejnoprávní televize /nevím, co ten hezký výraz znamená/ se neplatí, tudíž jsou i fotbalové přenosy zdarma? Tak to přestanu platit tu složenku, co mi domů chodí každý měsíc

0 0
možnosti

Cox

6. 8. 2009 11:34
Re: poplatky

Jak již píši dole v diskusi - za Novu platíte!

A to jinými komoditami, než penězmi na složenkách, a le časem stráveným koukáním na reklamu, kterou ani sledovat nechcete, v době kdy VY nepotřebujete, v délce, když je to už otravné. Jsme prostě otroky toho pozlátka Novy - a donekonečna ji zmanipulováni konzumem budeme stejně hájit...

0 0
možnosti

Karel

6. 8. 2009 10:07
toho pána chytá fantaz

Jak pan Kindernay přišel na to,že pro českého diváka je kontinentální liga atraktivnější než NHL?Nejlepší hráči Evropy,včetně ruských jsou v NHL.Chce být lepší než Eurosport.Nova sport je nejméně kvalitní sportovní program.Jenom trouba bude platit.Na satelitu se dá chytat téměř vše bez placení.

0 0
možnosti

Live

6. 8. 2009 12:34
Re: toho pána chytá fantaz

A proč nám komentují cizinci /Slováci /. Polovinu nerozumíme . Ať si slováci komentují sami pro sebe.Hlavně že na Slovensku chtějí aby se mluvilo jen slovensky.

0 0
možnosti

Cox

6. 8. 2009 9:58
Anti NOVA

Jako Antifanoušek Novy a jejím trapným pokusům o fotbal, musím bohužel kvitovat vypadnutí našich týmu z LM.

  Nevím, na co si Nova hraje. Hlavně vše chce na placených kanálech. To si prostě nedokážou uvědomit že je tady hromada lidí nesnáší? To budou ti, co si to pořídí nuceni sledovat reklamy i během zápasu (během střely na bránu - v průběhu reklamy padl ale krásný gól, tak vám ho aspoň popíšeme).

  Ta zaprděnost je z Novy stále cítit, a ta se nevyvětrá. Přenechte to jiným, prosím, moc prosím.

0 0
možnosti

Pepan

6. 8. 2009 15:07
Re: Anti NOVA

To jsou nesmysly. Reklamy běží tak maximálně o poločasu a úroveň komentátorů je někde docela jinde než za dob Poulíčka. Televizní kanál zůstal po koupi Novou prakticky stejný, co jsem si všml, změnila se akorát grafika.

Můžeš se přece jít mrknout do sportbaru na rohu, tam to určitě budeš mít na velkoplošné obrazovce.

0 0
možnosti

huhu

6. 8. 2009 9:50
platilo se platí i za ČT a to více

za LM platil český divák vždy, a platil i ten, který neměl zájem - ČT je nejdražší placenou televizí - za 4 programy všichni povinně 135 Kč/měs. Ted zaplatí jen ten, kdo se chce dívat (což se nemusí líbit vyžírkám).

Nova Sport je nejlepší současný český sportovní program, jeho přenosy a komentáře z fotbali anglické Premier , franckouzské i španělské ligy jsou exelentní. V hokeji kromě NHL bude ted přenášet i ruskou KHL..dělají to dobře a lépe nežli povinně živená ČT

0 0
možnosti

ota bílý

6. 8. 2009 9:00
Vrátí se poulíček??

NOVA ku.ví fotbal! (I když...ten český už moc nez.urví...)

0 0
možnosti

Viktor

6. 8. 2009 8:46
Nova sport

ANI KORUNU vám nedám, syčáci. Strčte si vaši skvělou nabídku za klobouk.

0 0
možnosti

Pepan

6. 8. 2009 9:05
Re: Nova sport

Já to mám koupený, ale problém je v tom, že fotbalu jsou tam taková kvanta, že se musím přemáhat, abych u toho od rána do večera nezabíjel celé víkendy (na střídačku se Sport 1).

0 0
možnosti

togu

6. 8. 2009 5:09
Nova sport

Tak se můžou na to dívat zase jen vyvolený a majetný.Né že bych nato neměl,ale je to špinavost od provozovatele,když neví už, jak si vydělat na lidské blbosti.

0 0
možnosti