Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Zářivá budoucnost nás nemine

Sport

  16:47
PRAHA - Nádeníci z Kladna přijeli a oloupili Klokany o dva body. Našim hochům se tradičně dařilo hrát pěkný kombinační fotbal až po šestnáctku soupeře, jako obvykle si nechali dát gól v poslední desetiminutovce a Michal Ordoš se definitivně vrátil do své obvyklé formy.

Stále zelený kotel. foto: ČTK

Situace je vážná, ale po pondělní dohrávce Slavie v Plzni je zřejmé, že občas může být hodně těžké fandit i týmu, který je na vrcholu tabulky.
Naši nezdolní bojovníci mají teď před sebou vcelku jednoduchý úkol. V pondělí před televizními kamerami rozplakat hráče Mostu. Potom do Ďolíčku zamíří Sparta a když bude mít alespoň kapku štěstí, odveze si bod. Následuje zápas s nepříliš motivovaným Zlínem - tedy další tři důležité body - a potvrzení zlepšené formy doma proti Teplicím. Z předchozího výčtu je jasné, že poslední zápas na Baníku už bude ze strany Klokanů oslavou fotbalu a zároveň poděkování fanouškům za to, že celou celou zpočátku nepříliš příznivě se vyvíjející sezonu neklesali na mysli.
Spanilá jízda závěrem ligy natolik dojme majitele klubu a velké sponzory, že ochotně najdou dostatek peněz a přivedou do Vršovic alespoň jednoho opravdového útočníka. Už bychom si to všichni zasloužili.

Autor (34) je fanouškem Bohemians od útlého dětství, občas se zamýšlí nad tím, proč ho jeho otec-sparťan přivedl do Ďolíčku.