Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi si smlsli na Slovácích

Z dramatického zápasu, jímž mělo být dnešní derby mezi Čechy a Slováky, se utkání během první třetiny proměnilo v jednoznačnou záležitost a skončilo rekordní výhrou našeho výběru 8:0.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin

4. 5. 2009 22:02
pozdrav z cobolstanu

nas slovensky hokej dostal na MS kvapky ktore nam chvilu potrva rozchodit, ale bolo nacase a dufam, ze pride k radikalnym zmenam v celom hokejovom zvaze odvrchu nadol. mame dost dobrych hokejistov, ale mnohi z najlepsich prave kvoli vedeniu odmietli sa zucastnit.

takze, drzime vam cesi palce, aj ked ste taki aki ste, mame vas na slovensku stale za svojich.

0 0
možnosti

mato

4. 5. 2009 12:43
0:8

v priprave ste zas prehrali vy dvakrat a tiez nie malym rozdielom v sucte dvojzapasu bolo skore tusim 9:2 pre nas tak kušujte..jedna prehra po ubohom vykone nic neznamena keby sme na 2 den s vami hrali dalsi zapas tak ako to je napr. v play off nhl tak sa to skonci omnoho tesnejsie tym som si isty.lenze tu sanca na reparat nie je cize sa mozte chvilu vytahovat ze ste skveli kym na vas nenaskocia rusi alebo 2 krat kanada :-)

0 0
možnosti

jakub k.

3. 5. 2009 13:25
Pošetilá radost....

radovat se z vítězství nad týmem, ktrerý letos zahral jeden zápas a jeden vyhrál(zápas s madary  nebyl odehraný, jedině s finskem jim můžuzapočitat že hrali...) Kdyby češi porazili 8:0 švédy, rusy nebo kanadu, tak bych se radoval. ale tak to není žadná radost vyhrát nad slabým týmem

0 0
možnosti

Kecal.

3. 5. 2009 14:08
Re: Pošetilá radost....

Alespň to trochu zvedne sebevědomí.;-D

0 0
možnosti

pepašechista

3. 5. 2009 13:03
???

Proboha, kde se berou ty neurvalé a i sprosté příspěvky na slováky. Uvědomte si, že to je možná jediný národ, který nám rozumí, kde se domluvíme a máme spolu většinu společného života. Ale ke sportu. Pamatujete si, jak jsme freneticky aplaudovali Golonkovi, který byl strůjcem rozhodujícího výtězství nad CCCP? Pamatuje te si, jak jsme fandili Dzurindovi, který vychytal pohár v Kanadě? Češi měli a mají řadu vynikajících hráčů, slováci totéž. Vyhráli jsme 8:0, jsem rád, ale nikdy nebudu poraženého urážet.

0 0
možnosti

pepašechista

3. 5. 2009 13:04
Re: ???

Oprava: Dzurinovi.

0 0
možnosti

LLL

3. 5. 2009 12:09
Čobolstán

Ještě si moc dobře pamatuji jak Čobolstán řval do světa že nemáme nárok na držrní titulů v hokeji.Že prý na tom měli velkou zásluhu;-D.Ono se to jasně ukazuje.Třeba první 2 tituli udělalo mužstvo složené jen s Čechů.Pak se museli brát Slovenský hráči na úkor našich do repre.Bylo sice několik opravdu dobrých hráčů co na repre mělo ale valná část měla silného a většinou lepšího konkurenta na daný post v Čechách.To jak to ovlastně bylo ukazují roky od rozdělení v roce 1993.x titulů mistrů světa,stříbro z MS a několik bronzů,titul na OH,bronz na OH atd.U dvácítek to samé.A Čobolstán?Jeden titul v sezoně po OH,jedno stříbro.Na OH jen ostuda a marnost.To samé na světovém poháru.Dnes je dávno lepší Švýcarsko a dotahuje se na ně už i Maďarsko;-).8:0 je pravá ukázka kvalit obou repre.Pokud nám přijedou hráči z NHL přejedem je pokaždé rozdílem 1 ,2 tříd.A to máme na současném MS Béčko.

0 0
možnosti

Fero

3. 5. 2009 12:38
Re: Čobolstán

Ja som Slovák a uznávam,že češi boli lepší a som rád ,že sme ti urobili radosť.Len pozor,aby si po štvťfinále nenedával na Čechystán.

0 0
možnosti

guest

3. 5. 2009 10:10
nádhera

Luxusní zápas! Jen tak dál hoši. Jinak zajímavý článek o něm vyšel i zde:

http://sportovnisazkar.cz/clanky/hokej/cesko-vs-slovensko-dv

akrat-jinak/

0 0
možnosti

Jira

3. 5. 2009 8:36
Mame podobne problemy

Ale nepostavime si ceduli na hranicich po vyhranem MS a nenazyvame se majstri hrajice treba o zachranu ve vsech sdelovacich prostredcich a to i presto, ze jsme po rozdeleni hokejovemu svetu nejednou vytreli zrak.A to doslova.

0 0
možnosti

betinajano

3. 5. 2009 8:24
PS: gratulujem..

0 0
možnosti

betinajano

3. 5. 2009 8:23
...pravda je taká...

....že terajšie hviezdy začali s hokejom v prípravkách ešte za socializmu, teraz už začínajú pomaly končiť kariéru. Čo bude nasledovať je otázne aj v Čechách i na Slovensku. Lebo dnes už deti nemastia hokej na rybníku, ale čumia do počítačov cez zimu. Nám stačili šlajfky a zlomená hokejka alebo vhodne rastený konár a o hokej bolo postarané. Dnes hrajú len deti rodičov čo majú peniaze a tie skryté talenty nik neuvidí, lebo na to nemajú.;-D;-D;-DEU

0 0
možnosti

Jira

3. 5. 2009 7:52
Litovat slovaky?

Je to jako bych litoval rozmazleneho fracka, ktery si po pravu nadral ten pitomy rypec.Moc toho na MS neukazali a jejich bolest a rozcarovani je zpusobeno vice namistrovanosti a slepym nacionalismem nez spatnym vykonem.Jiz minuly rok hrali o zachranu a zase jsme poslouchali ty jejich zgrindy o majstrech.Skoda, ze jsme se zachovali tak sportovne a vypustili 3.tretinu, protoze to stejne zas nepoucitelne oznacili jako svoji kvalitni hru, ve ktere prebrali veskerou iniciativu a nic nam nedovolili.Uz to, ze mluvi Lasak o hanbe mnohe rika.Prohrat s takovym vyberem neni hanba.Tato rekce svedci o absurdnich cilech.Muzou dekovat madarum, ze je vykousali z boje o zachranu a belorusum, ze uz nedostanou dalsi potupnou latu a jedou domu.Nacionalismus a stoleta zavist vuci nam je jejich prokletim a duvodem k tezkemu padu.Vim moc dobre o cem mluvim, stravil jsem tam na montazich 7 let a neni mi uz davno 40.

0 0
možnosti

ales

3. 5. 2009 12:26
Re: Litovat slovaky?

Jiro, tobe se tam muselo hodne libit kdyz jsi tam stravil 7 roku. A v pivni politice se opravdu vyznas. Hod jeste neco na plac! 

0 0
možnosti