Středa 1. května 2024, Svátek práce
130 let

Lidovky.cz

Online reportáž

16
Burian zaváhal a z jeho ztráty mohl těžit Melenovský. Útočník se zjevil ve slušné příležitosti, ale selhal. Před brněnským brankovištěm se vzápětí strhla strkanice a rozhodčí bude vylučovat.
15
GÓL! Blesk z čistého nebe. Zlín vyrovnává ze své první šance na 1:1. Trefil se Filip Čech, jenž dorazil do sítě střelu, kterou Čiliak neudržel ve výstroji.
13
Přesilovka Komety ovšem trvala jen třináct vteřin. Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách, jelikož Kempný nedovoleně bránil protivníka.
12
Brněnská aktivita vyústila ve zlínské vyloučení. Menší trest za držení protihráče si odpyká Veselý.
10
Sledujeme hru na jednu branku. Před hostující klec si několikrát sjel Hynek Zohorna, ale Kašíka v ani jednom případě nepokořil. Kometa nicméně zůstává v držení puku.
8
Kašík se má ve své svatyni co ohánět. Na modré čáře napřáhl Kováčik a krátce po něm i Kempný, ale hostující muž s maskou zatím další kotouč za svá záda nepustil.
7
Kometa je na koni, za mohutné podpory svých příznivců má zatím na vrch. Tentokrát střílel Jakub Svoboda, ale kotouč plachtil vysoko nad.
6
Tomáš Svoboda ohrozil Kašíka! Pálil z dobré střelecké pozice, ale trefil pouze lapačku připraveného brankáře. Následuje první komerční pauza.
5
Burian se ve středním pásmu neukvapil. Mohl vystartovat kupředu, ale raději zastavil a otočkou se vrátil zpět do vlastního pásma, kde počkal na spoluhráče.
4
Melenovský se tlačil před domácí tvrz, ale bek Hanzlík ho důrazně zastavil. Hra je přerušena, jelikož kotouč po předchozí střele škrtl o ochrannou síť.
3
Do další šance se tlačil Hynek Zohorna, ovšem ke střele se nedostal: od kotouče ho totiž včas odstavil Urbanec.
2
Hraje se ve velkém tempu, hosté se ubránili jen za cenu zakázaného uvolnění a nyní čelí aktivnímu napadání soupeře.
1
GÓL! Tak to je úvod pro brněnskou Kometu jako z říše snů! Modrobílí skórují po dvou zápasech, Pivko krátce po vhazování využil zaváhání zlínské defenzivy, protáhl se podél mantinelu a kličkou pokořil Kašíka.
1
Utkání začalo.
Hezký večer při sledování on-line přenosu z třetího duelu finálové série mezi Brnem a Zlínem.

Nepřehlédněte

Branky a nahrávky: 1. Pivko - 15. Čech (Zámorský, Holík), 23. Zámorský (Čech, Holík), 35. Köhler (Leška).

HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) - Hanzlík, Žižka, Kováčik, Kempný, Kuboš, Dlapa, Dujsík - H. Zohorna, Čermák, Pivko - T. Svoboda, Němec, Káňa - J. Svoboda, Koreis, J. Hruška - Vondráček, Mrázek, Burian - Jenyš.

PSG Zlín: Kašík (Štůrala) - Zámorský, Urbanec, Kotvan, Marušák, Řezníček, Matějíček - Veselý, Čajánek, Honejsek - Köhler, Leška, Balaštík - Kubiš, Melenovský, Ondráček - Čech, Holík, Okál - Sedláček.

Rozhodčí: Jeřábek, Šír - Gebauer, Lederer.