130 let

Slavný český hokejista Jaromír Jágr na tenisové exhibici v Praze | foto: ČTK

Doporučujeme

Jágrovo vtipné video: Železo si odvez, ale body nám už neberte

Sport
  •   13:00
KLADNO/PRAHA - Majitel extraligového Kladna Jaromír Jágr dal před sezonou týmu přetěžký úkol - vyhrát titul. Po pěti odehraných kolech sezony jsou však Rytíři předposlední. Proto se česká hokejová superstar na svém facebookovém profilu rozhodla netradičním způsobem hráče vyburcovat.

Jágr zveřejnil vtipné video a připojil větu: "To, že nám na zimáku berou železo, to zatím neřeším. Ale to, že nám každý soupeř, který přijede hrát do Kladna, bere body, mi začíná vadit."

Scénka z videa se odehrála před Jágrovým odletem do zámoří, Jágr je totiž ve společnosti své bývalé partnerky Ivy Kubelkové, s kterou natáčel rozhovor pro televizní pořad Top Star magazín.

zdroj: www.youtube.com

Jágr v něm pokřikuje na staršího muže, který na kárce odváží věci posbírané v okolí kladenského stadionu. Útočník New Jersey Devils nejprve muže nabádá, aby vše vrátil. Jenže ten si z hokejové hvězdy nic nedělá.

Jágr proto celou situaci obrátí ve vtip. "Zimák je vlastně města," otočí se na Kubelkovou. Jágr, který nemá natrénováno po zranění a možná nestihne začátek sezony NHL, pak vše zakončí vzkazem muži, který už mizí s kárkou ze záběru: "Zejtra přijď zase."

Autor: Lidovky.cz