Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Vokoun má problémy s pojistkou. Vary zatím neposílí

Sport

  12:20
PRAHA - Hokejový brankář Tomáš Vokoun v nejbližší době extraligové Karlovy Vary zatím neposílí. Dvojnásobný mistr světa se podle generálního manažera Energie Miroslava Vaňka měl k týmu připojit v pondělí, nakonec ale šestatřicetiletý gólman v tomto termínu do Česka nedorazí.

Česko - Švédsko (Vokoun). foto: www.getphoto.cz / Robin Drahoňovský

Podle deníku Sport jeho možnému startu v domácí nejvyšší soutěži brání problémy s pojistkou jeho dvouleté smlouvy s Pittsburghem, kterou uzavřel v červnu. "Vyskytly se neplánované problémy. Víc bych to ale v současné době nechtěl komentovat, řeší se to," řekl listu Vokoun.

Vaněk přitom na oficiálním klubovém webu uvedl, že se s karlovarským rodákem domluvil, že se k mužstvu připojí, a až se bude cítit dobře, zasáhne i do zápasů. "Tomáš k celé dohodě přistoupil velmi vstřícně a nemá vůči našemu klubu vůbec žádné finanční požadavky. Pojistku si uhradí sám a nepožaduje ani žádnou měsíční odměnu," uvedl Vaněk.

Podle Sportu se proti tomu, aby Vokoun chytal bez odpovídající pojistky, postavil jeho agent Allan Walsh.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...