Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Jágr a Flyers? Spojení, které už vydělává

Sport

  21:34
PRAHA - V zámoří Jágrův návrat do NHL vnímali fanoušci skepticky. Zato čeští byli nadšení. Jágr se nakonec nečekaně upsal Philadelphii a rázem klubu z Pensylvánie vzrostl u českých příznivců kredit. "Zájem je stoupající," říká František Flasar z e-shopu Fanda-NHL.cz, který nabízí oficiální suvenýry z NHL.

Jágrův dres z logem Philadelphie Flyers je už v amerických obchodem připravený. foto: Reprofoto

Jaromír Jágr týdny zvažoval, do kterého klubu v NHL zamíří. Srdce ho táhlo do Pittsburghu, kde získal dva Stanley Cupy, rozum zase velel do Detroitu nebo Montrealu.

Soudný den ale české fanoušky Jágr šokoval. Upsal se Philadelphii Flyers, týmu s minulostí prolitou krví z rvaček a tvrdých soubojů. S odstupem času ale hokejoví fajnšmekři nad Jágrovou volbou souhlasně pokyvují.

I největší československý e-shop, který nabízí oficiální produkty NHL, zaregistroval obrovský zájem o zboží se znakem Flyers. "Kategorie se zbožím Philadelphie zaznamenala po přestupu Jaromíra Jágra velký nárůst sledovanosti. Momentálně je na 3. místě v žebříčku oblíbenosti týmů, což znamená posun o 10 míst nahoru," sdělil František Flasar z Fanda-NHL.cz v rozhovoru pro Lidovky.cz.

"Stále čekáme na zboží s Jaromírem Jágrem, které se stále ještě vyrábí," řekl Flasar.

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...