Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Jágr nastřílel další dvě branky

Sport

  22:31
MOSKVA - Český útočník Jaromír Jágr vstřelil v dnešním utkání Kontinentální hokejové ligy dva góly do sítě Novokuzněcku, na vítězství Omsku to ale nestačilo. Šestatřicetiletý reprezentant, který se objevil v nominaci na Švédské hokejové hry, skóroval ve 44. a 57. minutě, což zajistilo domácím alespoň bod.

Jaromír Jágr je stále ve formě. foto: ČTK

Po 86 sekundách prodloužení však o bodu navíc rozhodla střela hostujícího Richarda Kapuše. Jágr zaznamenal dva góly naposledy 10. prosince a nyní jich má na kontě 25. Více radosti zažil obránce Astany Tomáš Klouček, jenž k výhře 5:4 po samostatných nájezdech nad Chabarovskem pomohl brankou a dvěma asistencemi.

Ve stejném utkání se Kloučkův kanadský spoluhráč Kevin Dallman stal novým rekordmanem ruské mistrovské soutěže v počtu vstřelených branek z pozice obránce. Nastřílel jich již třiadvacet, čímž o jednu překonal maximum Olega Piganoviče z minulého ročníku superligy.

Svůj jubilejní 30. gól dal útočník Nižního Novgorodu Pavel Brendl a na druhém místě tabulky střelců stíhá vedoucího Jana Marka z Magnitogorsku, který jich má na kontě 33. Brendlův gól do sítě Jaroslavle byl navíc vítězný a Torpedo vyhrálo 4:2.

Autor:

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.